in

ŽIVOT TANJE SAVIĆ U SVE GOREM STANJU: Muž joj ukrao i ušteđevinu!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Tanja Savić ovih dana prolazi kroz teške životne trenutke. Naime, pored toga što je muž Dušan Jovančević odveo njihove maloljetne sinove u Australiju, on joj je, navodno, ukrao i ušteđevinu.

– Tanja se jedva smirila kad je shvatila da su joj djeca u Australiji tokom pandemije koronavirusa, a da stvar bude još gora, Dušan joj je ukrao ušteđevinu – započinje priču izvor za Skandal ekskluziv i dodaje:

– U pitanju je čak 50 hiljada eura, koje je Tanja skupljala za crne dane. Kada je shvatila da je muž ostavio i bez prebijene pare, doživjela je nervni slom. Napala ga je, a on se pravdao da je novac, navodno, sklonio da ga ona ne bi uludo potrošila. S druge strane, Tanja je sigurna da će Dušan sve spiskati.

Ipak, pjevačici najteže pada to što nije sa djecom, te se svaki dan čuje sa njima preko video-poziva.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Najviše joj nedostaju sinovi. Nažalost, ona ne može da putuje, jer su zabranjeni letovi, a Dušan ne spominje povratak. Oni su na korak do razvoda, ali se to sa njima nikad ne zna. Tanja je, inače, dala Dušanu saglasnost da putuje sa sinovima, a on je to iskoristio da bi je mučio. Plaši se da joj neće vratiti sinove – završava izvor.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Predstavljamo pjevača – Osman Zulji

SANDRA OBRADOVIĆ O NASILJU: Smetala mu je šolja kafe, što perem veš…!