in

SANDRA OBRADOVIĆ O NASILJU: Smetala mu je šolja kafe, što perem veš…!

Slatka-Tajna.Eu

Manekenka Sandra Obradović prije nekoliko dana optužila je svog partnera V.B. da ju je zlostavljao i oduzeo sedmomjesečnog sina, a sada je navela da iz straha dugo nije prijavljivala nasilje.

– Razlog zbog kog je počeo tako da se ponaša je taj što je on nasilnik, smetala mu je šoljica kafe, smetalo mu je što perem veš, sve mu je smetalo- rekla je Sandra.

Na pitanje voditelja zbog čega je sve do sada šutila o nasilju, Sandra je na ivici suza odgovorila:

– Ja sam se plašila, pričao mi je da je vrlo moćan, da ima veze svuda. Iz straha nisam smijela da ga prijavim- rekla je Sandra.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Sandrin sin Andrej se, podsjetimo, trenutno nalazi kod oca.

– Uopšte mi nije jasno. Bila sam u socijalnoj službi na Novom Beogradu, gdje sam pričala sa direktorkom, gdje sam ja pitala kada mogu da uzmem moju malu bebu, koja se nije od mene odvajala. Beba je mala, ima sedam mjeseci. Ona mi je rekla da čekam odluku suda, To je šok za bebu. Nakon toga mi ona javlja, čula sam se sa socijalnom službom Zvezdara i možete da vidite dijete ponedjeljak, srijeda i petak. Prvo mi kažete da ne mogu da vidim dijete do suda, pa me naknadno zovete i kažete da mogu da vidim dijete po nazorom socijalne službe na sat vremena, ništa mi tu nije jasno- rekla je manekenka u Novom jutru, piše Kurir.rs.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ŽIVOT TANJE SAVIĆ U SVE GOREM STANJU: Muž joj ukrao i ušteđevinu!

ZLATA PETROVIĆ O STATUSU LJUBAVNICE: Muškarce privlače nemoralne žene