in

Bivši muž Dare Bubamare o odnosu sa pjevačicom: Ona je moj veliki prijatelj, ako treba vratiću sve njene dugove

Slatka-Tajna.Eu

Milan Kesić, biznismen i bivši muž Dare Bubamare, odlučio je da se oproba i u muzičkim vodama.

Snimio je rep album, a prva pjesma pod nazivom „Mama, ja sam kriminal“, uskoro će ugledati svjetlost dana. On ne planira da nastupa jer, kako kaže za Svet GOSSIP, to je smiješna zarada za njega.

– Ovo što sam ja uradio je biznis, imam kontor u Njemačkoj i preko tog kontora pravim neke stvari. Da ne ulazim u detalje, prebacio sam prije 12 godina firmu iz Francuske ovdje i imamo neke planove. U narednim godinama pravićemo i dugometražne filmove, a i iznajmljujemo kamere i svašta nešto. Već snimam drugi album, veliki su budžeti, uloženo je mnogo. Moj prijatelj DJ Snake je malo izmiksovao pjesme, evo njega kad pitate čime se bavi on ne kaže muzikom, nego biznisom, tako da se ja bavim biznisom. Radićemo i za druge izvođače spotove i pjesme. Ja sam pisao sve tekstove, u svakom kažem istinu. Zove se „Mama, ja sam kriminal“. Ne mogu biznismeni da se nazivaju kriminalcima – kaže Milan i dodaje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ne primam ničije savjete, pa ni Darine, ja sam taj ko savjetuje. Dara treba da gleda sebe i gura svoje. Moja firma radi na pripremi njenog novog albuma. Biće nešto potpuno drugačije. Jedan od najboljih koje je do sada radila. Dara je moj veliki prijatelj, ona je institucija što se muzike tiče. Dara, Ceca, Brena, Dragana Mirković to su prave zvijezde. Poštujem sve koji rade bilo koji žanr muzike, nemam ništa protiv njih. To da im je dužna su laži, ako je nekom dužna ja plaćam sve, vratiću dugove, ali to su sve izmišljene priče.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Anabelu kćerkino pokajanje nimalo ne zanima: Da se valja u blatu, ne bi me zanimala

Marija Šerifović se jednom rečenicom prisjetila velikog uspjeha