in

Anabelu kćerkino pokajanje nimalo ne zanima: Da se valja u blatu, ne bi me zanimala

Slatka-Tajna.Eu

Od kako se Luna Đogani pomirila sa dečkom Markom Miljkovićem, njen odnos sa majkom Anabelom Atijas je sve gori.

Iako je riješila da izgladi to, a njen dečko preuzeo krivicu na sebe, pjevačica nije htjela ni da čuje, pa je samo “isključila” pokajanje svog djeteta.

– Niko neće da pegla ništa, vi ste svi pogrešno razumjeli Markovo izlaganje. Sve bi bilo mnogo drugačije da se dala šansa od početka da se razgovara, već je odmah krenuo haos. Ja sam i te kako zamjerila Marku mnoge stvari, to što ne govorim za crnim stolom, ne znači da ja ne govorim njemu inače. Smatram da su mnoge stvari mogle drugačije da se riješe – istakla je Đoganijeva, ali uzalud se trudila, jer majka kao da ju je već precrtala.

– Prvo da ti kažem da mi je drago da je vidim srećnu, želim joj svu sreću ovog svijeta. Odnos nas dvije se neće tek tako lako riješiti, možda napolju. Možda i ja dodijelim neki karton, pošto vidim da je to pali. U prvoj sezoni sam prošla kao Hitler, jer sam branila nešto što sam tada mislila da je ljubav. Zaboljela me je njena rečenica da nikada ne može da zaboravi Marku što je uvijek bio uz nju, a meni je sve zaboravilo. Gadno mi je da pogledam u njihovom pravcu. Skoncetrisaću se isključivo na svoje druge dvije djevojčice i prestati da idealizujem svoju prvu kćerku. To je za mene neka vrsta sindroma što je Luna patološki vezana za svog mučitelja, kao što sam ja vezana za dijete koje sam nosila u stomaku. Njoj više niko ništa ne vjeruje, ona je patološki lažov. Sve ste lijepo vidjeli, da je htjela, kada se pomirila sa Markom, prišla bi mi i prvoj mi rekla, nju ne zanimam. Da se valja u blatu, ne bi me zanimala. Baš poslije onoga što je rekla da ja nisam takva kakva se ovdje predstavljam, da naš odnos nije nimalo dobar napolju… Od blata će me praviti, samo da odredim datum kada ću je primiti da razgovaramo – rekla je Anabela.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Evo, zbog ovoga ja ne želim da se izjašnjavam. Šutaću, a mnogo toga znam. Da sam se k*rvala i drogirala, bila bih bolja kćerka – dodala je Luna.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Moj djed borio se u redovima jugoslavenskih partizana

Bivši muž Dare Bubamare o odnosu sa pjevačicom: Ona je moj veliki prijatelj, ako treba vratiću sve njene dugove