in

JOŠ PRIJE POŽARA SE ZNALO DA ĆE KUĆA BITI ZAPALJENA: Poznati detalji koji su prethodili drami porodice Sinana Sakića

Slatka-Tajna.Eu

– Ne mogu da se smirim! Dva dana prije požara rekao je mami i meni da će nas ubiti i zapaliti! On je to uradio, jer nema ko drugi. Čula sam da je pobjegao u Bosnu – priča Đulkica i dodaje da je pakao počeo prije pet godina, kad je brata optužila za pokušaj silovanja:

– Tada sam bila sa bebom u stanu u Loznici. Moj suprug je otišao na fudbal, a vrata nije zaključao. Rašid je uletio, odmah sam vidjela da je drogiran. Uplašila sam se i htjela da mu se obratim, ali on me je odmah udario. Tukao me je pesnicama… Pala sam, svuda po podu je bila krv iz mojih usta. Držala sam ruku na ustima da ne kukam jer mi je kćerkica bila u drugoj sobi. Plašila sam se da mi ne ubije bebu! Nije prestajao da me udara pesnicama i da me šutira, polomio mi je rebro.

Sinanova kćerka kroz suze priča da ju je komšinica od silovanja spasila u posljednji čas.

– Rašid je skinuo pantalone i krenuo ka meni. Vrisnula sam! Čula me komšinica, uletjela u stan i rekla da je već pozvala policiju. Moj brat je tada pobjegao. Komšinica mi je pomogla da obrišemo krv. Pokušala sam to da sakrijem od muža, ali je on po povratku vidio da mi nije dobro, nisam mogla da ustanem iz kreveta jer mi je rebro bilo polomljeno. Tada sam mu rekla sve, a ubrzo smo napustili Loznicu i otišli u Švijcarsku – piše informer.rs.

Tu nije bio kraj drami jer je, prema njenim riječima, Rašid prijetio da će silovati i njenu maloljetnu kćerku!

– Slao mi je prijeteće poruke, prijavila sam ga policiji. Pisao mi je kako će silovati moju trinaestogodišnju kćerku! Toliko mi je odvratno šta je sve pisao da to ne mogu ni da izgovorim. Išao je do najsitnijih detalja, prijetio mi je i ubistvom! – priča Đulkica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Ona se nada da će policija uhapsiti njenog brata po ocu kako ne bi povrijedio nikog više:

– Samo da ga policija uhvati! Plašim se za majku, ali i za brata Alena i njegove blizance. Rašid smatra da on treba da bude jedini nasljednik svega što je Sinan stekao. On ne prihvata da je naš otac imao još djece! Uostalom, meni nasljedstvo ne treba, svega sam se odrekla. Ja samo želim da živim bez straha!

Iako njena porodica prolazi kroz pakao zbog Rašida, Đulkica kaže da joj niko od Sinanovih kolega nije pružio podršku, osim Dragana Kojića Kebe i Baneta Obradovića.

– Keba je član porodice, on je uvijek tu, kao i Bane Obradović. Svi ostali su zaboravili i na tatu i na nas. Ne mogu da se sjetim da li mi je iko poslao poruku nakon što mi je brat zapalio kuću – kaže Sinanova kćerka.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRIJE ZVJEZDANOG STATUSA I CRVENIH TEPIHA: Slavne dame kao sav normalan svijet

Privatni hrvatski radio više neće puštati pjesme Tonija Cetinskog