in

TEODORA DŽEHVEROVIĆ: Živjela sam svaki dan kao da je posljednji!

Slatka-Tajna.Eu

Teodora Džehverović poslije nekoliko sedmica u kućnom karantinu izašla je na ulicu, pa kao gošća jedne emisije otkrila kako su joj u stvari prolazili dani. Pjevačica je otkrila da je sve vrijeme maksimalno iskoristila da se odmori, ali da svakako nije mogla ni da sanja da će se ovako nešto dogoditi, iako često ima osjećaj za ono što joj dolazi.

– Puna sam energije, smatram da smo dobili ovaj odmor potpuno neplanirano svi mi. Nažalost, takva je situacija i nećemo mnogo komentarisati to, ali ja sam ovo prihvatila nekako kao odmor, da radim možda neke stvari koje nisam mogla da radim dok ovo nije postojalo. Smatram da sam ovaj karantin iskoristila onako maksimalno – trenirala sam, bila sa svojim bliskim ljudima… Nekako, svaki dan sam živjela kao da je posljednji- ispričala je ona u “Ekskluzivno”, pa se nadovezala na šuškanja da je možda i predvidjela koronu – jer je za potrebe posljednjeg snimanja u decembru nosila masku na licu.

– Nije da nemam osjećaj za neke stvari da predvidim unaprijed, ali ovo definitivno nisam mogla (smijeh). Da mi je neko pričao da će cijeli svijet da se zatvori, da nećemo moći nigdje da mrdnemo, definitivno ne bih povjerovala. Maska je sasvim slučajno došla, vidjela sam negdje na internetu i rekla: ‘Hoću da imamo ovo, fora mi je’ i sada ljudi to komentarišu: ‘Da li je ova predvidjela koronu?’ Vjerujte mi, ljudi, ne- zaključila je ona, piše Kurir.rs.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Karijes utiče na neplodnost žena

ONA JE ZA MENE TAČKA: Aca Lukas o Breni, Sonji, novcu…!