Prednosti seksa s upaljenim svjetlima

Slatka-Tajna.Eu

Seks u mraku može biti strastven, uzbudljiv, misteriozan… Ipak, na taj način propuštate određene stvari. Seks s upaljenim svjetlima može biti jednako uzbudljiv jer vidite partnera i njegovo uzbuđenje.

S upaljenim svjetlima vi zapravo izlažete sebe partneru, te se tako između vas stvara veći nivo povjerenja i bolje upoznajete jedno drugo, tvrde psiholozi. To ujedno može biti i vrlo seksi jer možete partnera gledati u oči te vidjeti kakve su njegove reakcije na vaše tijelo i zadovoljstvo koje mu pružate.

Ako se još uvijek dvoumite da li voditi ljubav s upaljenim svjetlima, u nastavku vam otkrivamo nekoliko odličnih razloga koji bi vas mogli ohrabriti i podstaknuti da kažete “zbogom” seksu u mraku.

Možete to činiti u bilo koje vrijeme

Ako vodite ljubav samo po mraku, to je prilično ograničavajuće jer morate čekati da padne mrak da biste to učinili. Sa druge strane, ako vam svjetlo ne smeta možete voditi ljubav u bilo koje doba dana. Ujutro, nakon ručka, popodne… Na taj način možete isprobati seks ujutro ili istražiti nove lokacije za seks.

Pokažite mu svoje tijelo

Muškarci su očarani ženskim tijelom, kakvo god ono bilo. Ako je s vama, znači da mu se sviđate pa se nemojte stidjeti da mu pokažete svoje tijelo. On obožava kada može da vidi i osjeti vaše tijelo i uzbudiće ga sama činjenica da niste stidljvi. Nemojte brinuti jer muškarci nedostatke ne vide onako kako ih mi same vidimo u ogledalu.

Besplatan “erotski film”

Voditi ljubav po mraku je super, ali tako ne možete vidjeti sebe u akciji. Jeste li ikad isprobali seks ispred ogledala? Ako niste, onda nemate pojma koliko to može biti seksi. To je kao da zajedno gledate erotski film, ali ste vas dvoje u glavnim ulogama. Ako ste još odvažniji, možete se snimati tokom vođenja ljubavi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Možete vidjeti njegovo zadovoljstvo

Muškarci vole da gledaju žene dok doživljavaju orgazam, i obrnuto. Po mraku ne možete vidjeti njegov izraz lica dok doživljava vrhunac, a to je vrlo seksi i može vas dodatno uzbuditi. Stoga, upalite svjetlo, barem ponekad.

Smanjuje se rizik od povreda

Ovo je naročito istina u slučaju vođenja ljubavi nakon pijanke. Ako ste “pod gasom” ukoliko odlučite da imate seks upaljeno svjetlo može značajno da vam pomogne da se ne povrijedite tokom strastvene akcije, dok se po mraku rizik od povrede povećava.

On može da vidi šta radi tamo dolje

Muškarci su često zbunjeni kad je u pitanju ženska vagina. Stoga im verbalni vodič tokom predigre jako dobro dođe, a ni svjetlo neće odmoći. Ovo je veoma važna stavka naročito tokom pružanja oralnog seksa.

Osjećaj moći

Osim što donosi svojevrsno uzbuđenje, svjetlo vam daje i osjećaj moći i emancipacije. Stoga prigrlite svoju ljepotu i seksualnost i pokažite partneru svaki djelić svog tijela.

(Guliver)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BANE OPAČIĆ KAO LIJEK ZA DUŠU: Mladoj djevojci pjesmom pomogao da se izliječi od depresije

SILNO BOGATSTVO: Tamara Đurić pokrenula novi biznis