in

SILNO BOGATSTVO: Tamara Đurić pokrenula novi biznis

Slatka-Tajna.Eu

Bivša učesnica rijalitija “Farma” i voditeljica Tamara Đurić posljednjih dana tema je srpskih medija. Naime, spekulisalo se često odakle joj novac za skupe automobile, putovanja, hiruške zahvate, ali ona se nikada nije oglašavala na tu temu, te je ovaj put svoj novac riješila da uloži u nešto potpuno drugačije.

Podsjećamo, Đurićeva je bila u Turskoj na nekoliko hiruških zahvata prije same pandemije, te je po povratku u Srbiju bila u kućnoj izolaciji,

Tamara je ogromnu količinu novca uložila u svoj privatan biznis, a u pitanju je “Rent a car” luksuznih automobila. S obzirom da i sama voli da ih vozi, ovog puta je riješila da omogući to i onima koji ne mogu da ih posjeduju, ali mogu da ih rentiraju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Volim dobre automobile, i ko bi se drugi ovog sjetio nego ja. Bilo je nekako logično da uložim svoj novac u ono što i sama volim. Naravno pored luksuznih automobila naćiće se i i oni malo pristupačniji, pa možete vidjeti cijene automobila u rasponu od 10.000 do 200.000 eura – rekla je Tamara, piše Alo.rs.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prednosti seksa s upaljenim svjetlima

KIJA JE OTPRATILA SA INSTAGRAMA, A SARA PORUČUJE: Ne može to tako lako da prođe