in

ROMSKI HOROSKOP ZA MAJ: Ovo je period kada se sve mijenja

Slatka-Tajna.Eu

OVAN – LJUBOMORA, NOVINA, NEVOLJA

LJUBAV

U ljubavi te očekuje ozbiljan razgovor sa partnerom. Vrijeme je da razrješite vaše nesuglasice i krenete naprijed, zajedno u dobru i zlu. Ne zanemarujte vašu ljubav i budite uvijek tu jedno za drugo.

POSAO

Što se posla tiče, očekuju te neke novine na tom polju. Imaćeš dobru šansu za započinjanje posla iz snova. Ti si borben/a osoba, ne dozvoli da šansa propadne.

ZDRAVLJE

Očekuju te manji problemi sa kičmom ali i stresom. Obavi pregled kod doktora što prije.

BIK – TUGA, SREĆA, IZNENAĐENJE

LJUBAV

Što se tiče slobodnih, ako spadaš u tu grupu, biće naglašena usamljenost. Imaćeš potrebu da te neko snažno zagrli i bude tu za tebe. Za zauzete, treća dekada mjeseca donosi ključni trenutak u tvojoj vezi.

POSAO

Imaćeš više obaveza, a manje vremena za obavljanje posla. Svi rokovi su te stisli, a tebi glava polako puca. Međutim, ako će ti biti lakše, taj trud će donijeti zasigurno veliki uspjeh.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na krvni pritisak.

BLIZANCI – NEPRIJATELJ, VESELJE, SMRT

LJUBAV

U drugom dijelu mjeseca upoznaćeš osobu sa kojom ćeš željeti nešto više od prijateljstva. A možda ti se želja i ispuni, ukoliko se dovoljno potrudiš i dokazeš mu/joj da ti znači.

POSAO

Konačno si spreman/a da napreduješ, ali situacija stalno pada dole. Pokušaćeš pokrenuti neki privatni posao. Ali uspjećeš tek krajem mjeseca, kada dolazi povoljniji period za tebe.

ZDRAVLJE

Ukoliko nisi mlađi Blizanac, obrati pažnju na hronične probleme.

RAK – ČEŽNJA, SREĆA, NEPRIJATELJ

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










LJUBAV

Ako si slobodna osoba, očekuju te trenuci depresije i tuge. Željećeš da se ovaj period samoće ubrzo završi. A zauzetima će ovo biti period stagnacije u vezi.

POSAO

Bićeš u ovom periodu ambiciozniji/a, i željećeš da dobiješ bolju poziciju na poslu. Potrudićeš se oko toga svim silama da dobiješ ono što želiš. A tvoje želje će se i ostvariti, ubrzo.

ZDRAVLJE

Čuvaj se virusnih infekcija.

LAV – VJENČANJE, VJERNOST, LAŽ

LJUBAV

Ukoliko si zauzet Lav, ovo je period kada će ti se desiti da poželiš brak. A imaćeš sreću jer će se partner složiti sa tim. Pa, eto dolazi ti brak, zar to nije prelijepo. Slobodni Lav će dominirati svojim izgledom i šarmm, zavodeći idalje sve pred sobom.

POSAO

Obrati pažnju kako se ponašaju tvoji poslovni partneri. Neko od njih ti već neko vrijeme nije vjeran. Čuvaj se izdaje.

ZDRAVLJE

Ovog mjeseca će ti zdravlje biti na zavidnom nivou.

DJEVICA – NOVAC, PISMO, NOVA LJUBAV

LJUBAV

Bez obzira da li si slobodna ili zauzete Djevica, nova ljubav je na pragu. Zauzete osobe bi mogle tako povrijediti svog partnera. Čuvaj ljubav da je ne izgubiš zbog hira.

POSAO

Ovaj mjesec će ti proći u obavezama i poslovnim problemima. Opusti se malo, jer neke stvari moraš pustiti da se samo ohlade.

ZDRAVLJE

Budi više u prirodi, osjećaćeš se bolje.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Besplatno pivo u zamjenu za pomoć zdravstvu

Poslije maski i rukavica prijeti nam i nestašica kondoma