in

Nada Topčagić otvorila dušu: Umrijeću bez mojih unučića, tuga me obuzme kada pomislim na njih

Slatka-Tajna.Eu

Folk pjevačica Nada Topčagić Međunarodni praznik rada, ove godine proslaviće daleko od svojih najmilijih, i to prvi put u posljednjih 10 godina.

Nada se trenutno nalazi na planini Tara gdje je otišla zbog teške situacije u Srbiji, te je sada otkrila kako ona provodi Praznik rada i rastužila se što unuke nije odavno vidjela.

– Ovo je prvi put da ovako mirno proslavljamo 1. maj. Nema buke ni haosa. Umrijeću bez mojih unučića. Fale mi mnogo, fali mi i sin i snaha. Tuga me obuzme kada pomislim na njih i što nas je ova situacija spriječila da budemo zajedno. Onda se trgnem i kažem: “Biće sve u redu, ovo prolazi”. Zlatko i ja spremamo onoliko koliko nam treba. Malo roštilja, sokova, kolača i dobrog crnog vina. Nema rasipanja, bespotrebno je. Bićemo sa unučićima preko video-poziva. Njima je neobično što baka i deka nisu sa njima. Stalno pitaju za nas. To je jedina tuga za nas. Inače, ne fali nam ništa ovdje.

Nada je otkrila i kako je izgledao njen 1. maj kada je, kao jako mlada, došla u Beograd da krene sa muzičkom karijerom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Ti dani za mene nisu imali praznike, nisam razmišljala o tome. Gledala sam kako da opstanem i ostanem u Beogradu. Tek kada sam stala na svoje noge, onda sam počela da živim i slavim. Kada sam počela da pjevam i da nastupam, onda sam sve moguće praznike radila. Pjevala sam, zarađivala novac i slavila sa nepoznatim ljudima. Prvi maj sa ljudima koje ne znam, ali se srodim na kraju – rekla je Nada za Republiku.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Đoganijeva u nervnom rastrojstvu zbog raskida: Gagi zaurlao na Lunu, pa htio da joj otvori kapiju da pobjegne iz “Zadruge”

Jedan je počeo u striptiz baru: Pogledajte fotke Čole i Brege sa početka karijere