in

VEZE MU TRAJU KAO JOGURT: Aca Lukas zbog policijskog sata ne može da se rješi gostiju

Slatka-Tajna.Eu

Aca Lukas kaže da su mu sve djevojke koje je imao poslije razvoda od treće supruge Sonje trajale kao jogurt. Pjevač napominje da se zbog toga nikad više neće oženiti.

-Svaka veza mi traje kao jogurt! Zato ne bih volio da se oženim ponovo– Aca dodaje da mu smeta što djevojke koje ga posjećuju tokom pandemije korone moraju da ostanu kod njega cijelu noć.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Desi se da dođu u 18 sati, kada počinje policijski i moraju da ostanu do pet ujutru! To je mnogo, poželim da odu oko ponoći kako bih eventualno zamijenio goste, ali to je nemoguće! Kako da ih pošaljem kući, pa da ih policija uhapsi?! Poslije bih morao da ih vadim iz zatvora. Zato od ponoći do pet ujutru uglavnom igram igrice, a gosti navijaju. Tokom pandemije korone svuda ponavljaju “Ostanite kod kuće!” A ja imam fobiju od te rečenice jer su mi sve tri bivše žene stalno to ponavljale. Moja treća supruga voljela je ta estradna druženja. Zbog nje sam išao na takva okupljanja samo da bih joj učinio. Ali to su bila silovana prijateljstva! Okupe se pjevači, pa pjevaju kao da smo na Evroviziji, a onda svako svakog ogovara. Sve ih izjeda sujeta, samo ih zanima ko je imao više publike na nastupima i pregleda na Jutjubu. Godinama sam vodio lažan život jer na estradi nema pravih prijateljstava. Da mi danas neko pokloni kuću u kraju gde žive pevači, ja bih odbio– završava priču Aca.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRI APETITU: Emina Jahović izgleda savršeno, ali je veliki gurman

U SELU SVI FUNKOCIONIŠU KAO PORODICA: Tony Cetinski postao poljoprivrednik i dobro se snalazi