in

U SELU SVI FUNKOCIONIŠU KAO PORODICA: Tony Cetinski postao poljoprivrednik i dobro se snalazi

Slatka-Tajna.Eu

Nedavno je Tony Cetinski objavio kako se ovog proljeća u karantinu posvetio radu u vrtu, sada ispričao što sve očekuje od plodova. Vrt je ideja koju je imao još od preseljenja u Istru.

-Imamo lubenice, dinje, grašak, mahune, mrkvu, luk, fale nam još samo krompir i batati. Vrt je bio i nema nikakvih pesticida. Selo funkcioniše kao jedna velika porocdica i niko nije otuđen od nikoga svi priskačemo jedni drugima u pomoć. Taj seoski duh je sasvim drugačiji od onog gradskog u kojem ne znaš ko ti je komšija niti iko priča.Preko dana sam okupljen radom oko okućnice i vrta i onda tokom dana se hvatam pjesama i snimanja, imam po folderima sve autore s kojima sam sarađivao ovih 30 godina i stvarno su se svi odazvali i šalju mi pjesme. Kad se sve umiri navečer radim na pjesmama-rekao je. Škola pjevanja koju je otvorio prije pandemije koronavirusa trenutno radi online.
-Zasad još nismo krenuli sa klasičnim predavanjima, ali da ljudima odvratimo misli od cijele ove situacije odlučio sam psihološki pristupiti drugačije i krenuo sam sa nazovimo to karaokama, to jest pjevanje s Tonijem koje ide preko jedne aplikacije putem koje se uključuju polaznici i svako ima priliku snimiti duet sa mnom u pjesmi koju odaberu. One koji su bili bolji objavljujemo i tako želimo ljudima malo odvratiti misli od situacije u kojoj se sada nalazimo-kazao je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

VEZE MU TRAJU KAO JOGURT: Aca Lukas zbog policijskog sata ne može da se rješi gostiju

Noćna mora u biblioteci, čistačica poređala knjige po veličini