in

Petar Bosančić je novi fudbaler Širokog Brijega

Slatka-Tajna.Eu

Kao što smo već pisali NK Mramor nastupa u Prvoj kantonalnoj ligi Tuzlanskog kantona. Trenutno su na pretposljednjoj – petnaestoj – poziciji na tabeli. Preko Facebook stranice su naveli pozitivne promjene koje su se desile u klubu prethodnih dana, kao i one koje će uslijediti u narednom periodu. Njihovu izjavu prenosimo u cijelosti:

“Poštovani simpatizeri NK Mramora,

želimo s Vama da podijelimo lijepe vijesti. Naime, u našem klubu se trenutno dešavaju jako pozitivne promjene. Imenovan je novi stručni štab, mnogi novi-stari članovi su odlučili da se vrate i pruže podršku voljenom klubu, pojačanje stiže sa više strana. Promjene su počele, a Vi kao ni mi nećemo dozvoliti da se naš klub ugasi i da propadne sav trud, ljubav i ulaganje svih ljudi kojima je stalo do NK Mramora. Naš stadion nije tek tako dobio titulu jednog od najljepših u BiH, ne dozvolimo da i ta ljepota nestane tek tako.

U nedjelju se vidimo na prozivci igrača, a uskoro krećemo u novu sezonu i nadamo se da ćete u što većem broju pružiti Vašu podršku na tribinama. Do tada, ostanite zdravo i vidimo se.”

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, NK Mramor ima zaista lijep i uređen stadion:

Foto: NK Mramor

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

SA ZILHOM SE NISAM NI SVAĐAO: Edis Fetić o pomirenju sa bivšom suprugom

U hladniju subotu južnije barem djelomice sunčano, sjevernije oblačnije