in

Policija istražuje okolnosti smrti Matthewa Perryja

Policija istražuje okolnosti smrti Matthewa Perryja
Slatka-Tajna.Eu
Policija istražuje okolnosti smrti Matthewa Perryja

Matthew Perry

Foto: Mike Segar / Reuters

Američka policija je objavila kako istražuje okolnosti smrti glumca Matthewa Perryja (54), zvijezde serije Prijatelji, koji je u listopadu preminuo od akutnih posljedica uzimanja ketamina.

Detektivi odjela za umorstva u Los Angelesu i savezni agenti istražuju kako je Perry došao do visoke doze moćnog lijeka ketamina koji je pronađen u njegovom tijelu i za koji je utvrđeno da je uzrokovao njegovu smrt.

Zvijezdu serije “Prijatelji” je 28. listopada pronašao bez svijesti njegov pomoćnik u jacuzziju u njegovom domu u Los Angelesu. Prema izvješću Okružnog ureda za sudsku medicinu Los Angelesa, Perry je umro od “akutnih učinaka ketamina”, koji su u kombinaciji s drugim čimbenicima uzrokovali gubitak svijesti i skliznuće ispod vode u hidromasažnoj kadi.

Toksikološki testovi su otkrili da je ketamin, kratkodjelujući anestetik s halucinogenim svojstvima, u Perryjevom tijelu bio u opasno visokim razinama unutar raspona koji se obično povezuje s općom anestezijom koja se koristi u praćenoj kirurškoj njezi, stoji u obdukciji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Utvrđeno je da je njegova smrt “nesretni slučaj”, ali je i dalje pod istragom. Kako je glumac došao do ketamina ili tko mu ga je mogao nabaviti ostala su otvorena pitanja istrage koja je u tijeku.

Matthew Perry godinama se borio s ovisnošću o lijekovima protiv bolova i alkoholu. U svojim memoarima objavljenim prošle godine, povjerio se da je prošao 65 sesija odvikavanja, potrošivši više od devet milijuna dolara.

Također je bio podvrgnut nekoliko operacija povezanih s problemima ovisnosti o drogama, uključujući sedmosatnu operaciju debelog crijeva 2018.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

DOBILA NOŽ U LEĐA: Olakšala sam dušu, psihu i srce

DOBILA NOŽ U LEĐA: Olakšala sam dušu, psihu i srce

Pep Gvardiola peti put najbolji menadžer Engleske

Pep Gvardiola peti put najbolji menadžer Engleske