in

Igrica “DayZ” nakon pet godina dobija novu ekspanziju (VIDEO)

Igrica “DayZ” nakon pet godina dobija novu ekspanziju (VIDEO)
Slatka-Tajna.Eu
Igrica “DayZ” nakon pet godina dobija novu ekspanziju (VIDEO)

Kompanija “​Bohemia Interactive” je najavila novi dodatak za video-igricu “DayZ” koji će u ledenom okruženju igračima predstaviti nove izazove u arktičkom okruženju, uz dakako, nezaobilazne zombije.

Uprkos starosti i žestokoj konkurenciji, multiplejer igrica preživljavanja “DayZ” i dalje okuplja popriličan broj igrača, čak, tokom godina se isti progresivno povećavao, zbog čega je ekipa “Bohemia Interactivea” odlučila zasukati rukave i nagraditi vjerne sljedbenike.

Naime, najavom nadolazeće zakrpe 1.25, autori su otkrili kako će raniji i ujedno jednini DLC s novom mapom Livonia, kojeg trenutno treba platiti 13.99 evra, postati standardni dio igre, odnosno besplatan za sve, čime će utišati glas nezadovoljnih koji od samog izlaska spomenutog dodatka negoduju oko njegove cijene, barem nakratko.

Naime, u novoj objavi “Bohemia” je najavila kako rade na novom dodatku pod imenom “Frostline” koji bi trebao biti spreman ove jeseni, što je prva takva nadogradnja nakon pet godina koliko je prošlo od Livonie.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nažalost, loša je vijest da će “Frostline” dobiti isti tretman, pa će ga trebati kupiti, vjerovatno po istoj cijeni obzirom da ista nije definisana, ali dobro je što igrači dobijaju novo igralište koje izgledom odudara od postojećih, čime će istovremeno dobiti i nove razloge da se zadrže uz “DayZ”.

“Frostline” nas vodi na izmišljeno ostrvo Sakal na koje igrači/preživjeli stižu nakon glasina o blagostanju koje njime vlada. Nažalost, glasine su se pokazale običnim birtijaškim trabunjanjima, pa nas na 83 kvadratna kilometra na koliko se proteže, osim uobičajnih zombija očekuju arktički uslovi.

Osim gotovo gole tundre, krase ga razne prirodne ljepote poput vulkanskih, snijegom prekrivenih planinskih vrhova, zaleđenih jezera i gustih šuma, kao i brojni ostaci nekadašnjeg bogatstva u vidu industrijskih postrojenja i raštrkanih naselja. Stranice “DayZ Frostlinea” su na Stimu otvorene, pa ukoliko vas zanima, na njima ga uvrstite na listu želja, prenosi “Bug“.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U vojarni 123. brigade HV-a u Požegi prisegu položila 102 ročnika

U vojarni 123. brigade HV-a u Požegi prisegu položila 102 ročnika

Marš ‘Besmrtnog puka’ po uzoru na Rusiju i ove godine u Banjaluci

Marš ‘Besmrtnog puka’ po uzoru na Rusiju i ove godine u Banjaluci