in

ILMA KARAHMET PRIZNALA DA SE RAZVELA I PROGOVORILA O RAZVODU: Teško mi je bilo, teško sam se izborila sa tim

ILMA KARAHMET PRIZNALA DA SE RAZVELA I PROGOVORILA O RAZVODU: Teško mi je bilo, teško sam se izborila sa tim
Slatka-Tajna.Eu

Nakon brojnih spekulacija i nagađanja, Ilma Karahmet potvrdila je da se razvela od supruga Sedina Lakače, s kojim je provela preko 5 godina u braku. Ilma se udala za Sedina kada još nije bila punoljetna, a svoj 23. rođendan bio je posljednji koji je proslavila u bračnoj zajednici. Malo poslije ovog rođendana krenule su priče o razvodu, a sada, u dobi od 24 godine, Ilma je priznala da joj je razvod teško pao.

U izjavi za Story.hr, Ilma je rekla: “Ja sam žena i osjetljiva sam i mogu reći da sam se teško izborila s time, teško mi je bilo. Pogotovo ako u obzir uzmemo da je moj bivši suprug bio moja desna ruka u karijeri, ali i životu općenito. Izgubiti tu desnu ruku puno znači i bolno je. Prošla sam taj jedan period žalovanja i evo sada napokon mogu izaći među ljude i bolje se osjećati.”

Ilma je također otkrila kakav je odnos s bivšim suprugom nakon razvoda: “Ostali smo u korektnim odnosima. Dosta je godina iza nas, zajedno smo sjeli i porazgovarali o nekim stvarima. Zajedno smo donijeli tu odluku koja nije bila preko noći.”

Podsjetimo da većina ljudi, a posebno žena, kada ima još neosviješćenu potrebu da bi trebalo da napravi neku veliku životnu promjenu, obično prvo posegne za nekim promjenama u fizičkom izgledu.

Prvo što većina žena uradi kada nije zadovoljna nekim okolnostima ili situacijama jeste odlazak u frizerski salon i potpuna promena frizure – menja boju kose, šiša se skroz na kratko, stavlja neke “otkačene” pramenove…

Međutim, to su često “mali signali” koji ukazuju da su nam u životu potrebne veće, nekada i korijenite promene. Upravo Ilmin odlazak u Magic by Aida gdje je potpuno promijenila svoju boju kose, bio je jasan znak da se se dešavaju ili su u toku velike odluke.

Ova nova boja je potpuno osvježila i dala neku novu notu njenom novom, nadamo se sretnijem životu.

Ilma je uvijek otvoreno govorila o svojoj ljubavi prema suprugu i njihovim zajedničkim planovima, uključujući proširenje porodice koje sada neće biti ostvareno.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nevjerovatna Olga: Sa ivice ponora do drugog kola Madrida

Nevjerovatna Olga: Sa ivice ponora do drugog kola Madrida

They say living with woman is funny😭 #shorts #funny #viral

They say living with woman is funny😭 #shorts #funny #viral