in

ODUŠEVIO ŽENE U ULOZI BONDA: On je sve što nam treba

ODUŠEVIO ŽENE U ULOZI BONDA: On je sve što nam treba
Slatka-Tajna.Eu

Od kad je Danijel Krejg otkrio da se povlači iz uloge Džejmsa Bonda, obožavatelji najslavnijeg filmskog špijuna zamišljaju svoje omiljene glumce kako preuzimaju ulogu legendarnog agenta 007.

Oni koji su sanjali Henrija Kavila imali su priliku da vide kako bi se on snašao u legendarnoj ulozi kada je ove nedjelje na internetu osvanuo trejler za Bond 26 koji prikazuje njega i Margo Robi kao Bond djevojku. No, stvar je u tome da je trejler lažan.

“Kavil, poznat po svom uglađenom šarmu i neporecivoj harizmi, ušao je u ulogu legendarnog agenta MI6-a sa samopouzdanjem i stilom. Njegov portret Bonda trebalo bi da redefiniše lik za novu generaciju, spajajući klasičnu sofisticiranost s modernom oštrinom”, stoji u opisu viralnog videa koji je pregledan skoro 3 miliona puta otkako je u subotu postavljen na YouTube.

U opisu kreator KH Studio jasno objašnjava da je snimak konceptualni trejler napravljen kao kreativni eksperiment.

“Njegova svrha je čisto umjetnička, s ciljem da zabavi i uključi YouTube zajednicu. Moj cilj je da pokažem svoju kreativnost i vještine pripovijedanja kroz ovaj trejler”, stoji u opisu.

Ipak, s obzirom na užurbanu gomilu online sadržaja i brzinu kojom se konzumira, neki su gledaoci vjerovatno u početku pomislili da je trejler stvaran, iako Kavil ima onaj pomalo animirani sjaj koji imaju likovi generisani vještačkom inteligencijom, a snimak uključuje daleko manje visokooktanske akcije tipične za Bondove trejlere.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Po svemu sudeći, fanove franšize o tajnom agentu oduševila je ideja da se u glavnoj ulozi nađe Kavil uz Margo Robi koja je jedna od najpopularnijih glumica danas.

“Henri Kavil kao 007 je sve što nam treba”, rekao je korisnik, a drugi je dodao: “Wow, Kavil je prirodni Bond. Uzmite ga.”

(Express / CDM)

The post ODUŠEVIO ŽENE U ULOZI BONDA: On je sve što nam treba appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Odluka od o novom Đokovićevom treneru za nekoliko nedjelja

Odluka od o novom Đokovićevom treneru za nekoliko nedjelja

Marriage Secrets that NO ONE Shares

Marriage Secrets that NO ONE Shares