in

Uz Addiko brze kredite jednostavno i brzo postanite vlasnici novog Peugeot vozila!

Uz Addiko brze kredite jednostavno i brzo postanite vlasnici novog Peugeot vozila!
Slatka-Tajna.Eu
Uz Addiko brze kredite jednostavno i brzo postanite vlasnici novog Peugeot vozila!

Addiko Bank Sarajevo potpisala je ugovor o poslovnoj saradnji sa zvaničnim zastupnicima i distributerima Peugeot vozila: Blok d.o.o. Sarajevo, AC Grand Auto d.o.o. Tuzla, Ovnak d.o.o. Vitez i Hercegovinapromet d.o.o. Mostar.

Saradnja pod nazivom „Peugeot Finansiranje“ omogućava kupovinu novog Peugeot vozila na rate, pružajuću kupcima mogućnost da otplatu prilagode vlastitim finansijskim potrebama, dok online apliciranje za kredit olakšava proces kupovine i čini ga pristupačnijim.

„Peugeot finansiranje uz Addiko brze kredite stavlja u fokus potrebe kupaca, čineći proces kupovine Peugeot vozila ne samo dostupnim, već i uzbudljivim iskustvom“, istakao je Enver Lemeš, član Uprave Addiko banke.

Lemeš je dodatno naveo da ovaj vid saradnje kupcima omogućava da lakše i brže dođu do odobrenja sredstava za kupovinu vozila, uz povoljnije uslove i manje potrebne dokumentacije. Banka im u ovom slučaju pruža podršku za jednostavno ostvarenje planova o kupovini novog vozila.

„Ovaj vid finansiranja svim našim kupcima nudi nešto sasvim drugačije od onoga što danas imamo na tržištu. Peugeot finansiranje nudi jednostavnu proceduru odobrenja novčanih sredstava za kupovinu vozila koje je u 100 posto vlasništvu kupca s 0 posto učešća ili s učešćem po izboru kupca, te s rokom otplate do 120 mjeseci“, naveo je Jasmin Salkić, direktor kompanije AC Blok d.o.o. Sarajevo.

Dodatno, kako je istakao direktor društva AC Grand Auto d.o.o. Tuzla, Rašid Kičić, kada je prodaja vozila u pitanju, iz ove kompanije čine sve da njihovi kupci na što brži, fleksibilniji i jednostavniji način dođu do novog vozila te Peugeot finansiranje smatraju odličnim rješenjem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Važno je napomenuti da kupci odmah postaju vlasnici svojih Peugeot vozila, a pored navedenog uživaju pogodnosti produžene garancije Flexcare koja pokriva pet godina ili 100 000 pređenih kilometara, te mogućnost odabira vozila sa ili bez učešća.

Saradnja koja je u ovom slučaju ostvarena između Addiko banke i distributera Peugeot vozila donosi veliki broj pogodnosti za kupce, a onaj koji je svakako značajno pomenuti je i fiksna kamatna stopa tokom cijelog perioda otplate kredita.

Više informacija o Peugeot finansiranju saznajte na Web stranici Banke (addiko-fbih.ba) ili pozivom na besplatni broj telefona Addiko Kontakt centra: 0800 2 0206.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Evo koji igrači Reala su tražili da ne šutiraju penale protiv Sitija

Evo koji igrači Reala su tražili da ne šutiraju penale protiv Sitija

Kolač sa višnjama

Kolač sa višnjama