in

OBRT: ISPLIVALE TVRDNJE DA JE DRUGI MUŠKARAC KRIV ZA KRAH BRAKA DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA BIJELIĆA

OBRT: ISPLIVALE TVRDNJE DA JE DRUGI MUŠKARAC KRIV ZA KRAH BRAKA DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA BIJELIĆA
Slatka-Tajna.Eu

Muzička zvezda Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić odlučili su da stave tačku na svoj brak nakon dve decenije, a sada su se pojavili novi detalji njihovog razvoda.

Naime, kako domaći mediji prenose, za njihov rastanak je kriv muškarac koji je Mirkovićevu uverio u to da joj je Toni neveran.

– Nama nikako nije jasno da je Dragana tek tako u društvo primila nekoga koga nije dobro ispitala i za čije namere nije bila sigurna da su dobre. Od kada se našao u njenom društvu, taj muškarac je počeo da je filuje raznoraznim informacijama o Toniju i njegovom neverstvu. U jednom trenutku joj je, zamislite, čak i rekao da Toni nije bio kod kuće devet meseci, a ona je došla i pitala ga zašto. On se samo nasmejao i objasnio da od svih devet meseci je upravo ona bila ta, koja je bila na uspešnim turnejama u Australiji, u Americi, ali i na pripremama za koncert koji se dogodio u Areni. Ona bar zna da svih ovih godina svi pokušavaju da ih razvedu. Toniju ni na kraj pameti nije bio razvod. Pa, ne postoji brak bez svađa i rasprava. Hajde što je trovao Draganu, on je pokušavao da se infiltrira i među njene kolege i da i njima priča sve i svašta za Tonija. Za njega kažite sve, ali da mu osporite časnost i to da je pošten, to niko ne može da uradi – rekao je izvor blizak paru za “Skandal”.

Podsećanja radi, voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da je Toni bio neveran supruzi, te da čak zna i ko su mu bile ljubavnice.

– Šta je Dragana radila u tim situacijama? Pa gde je ona bila, pa zašto ga nije ostavila odmah? Kakvo je to ostajanje? Kakvo je to ostajanje u braku gde te neko ne poštuje? Šta je vama tu nejasno? Šta je vas tu frapiralo? Svi smo mi znali, ajde da pričamo iskreno. Mi smo kao novinari znali da nju Toni vara poslednjih 10 godina. Mi smo svi znali, znali smo čak i sa kojima je vara. Znali smo u koja mu je kombinacija u Beogradu, koja u Beču, koja vamo koja tamo… Dragani je bila sramota ta šta će selo da kaže, jer ona ima taj mentalitet… Luče iz Kasidola. To je taj seoski mentalitet, šta će selo da kaže, da sam se ja oslobodila kad sam otišla, kamo sreće da sam ranije otišla. To je u njenom slučaju bilo, a žene koje se ne razvode zbog materijalnog su za mene mučenice. A ove koje traže, a nemaju ništa su sponzoruše, rekla je voditeljka.

pulsonline.rs

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Gvideti saopštio spisak pred Ligu nacija, odmor najvećim zvijezdama

Gvideti saopštio spisak pred Ligu nacija, odmor najvećim zvijezdama

Partnerstva sa globalnim brendovima i investicije u proizvodnju

Partnerstva sa globalnim brendovima i investicije u proizvodnju