in

NAKON 25 GODINA BRAKA SE RAZVODI: Ne bi me iznenadilo da ima dijete sa drugom ženom

NAKON 25 GODINA BRAKA SE RAZVODI: Ne bi me iznenadilo da ima dijete sa drugom ženom
Slatka-Tajna.Eu

Vijest da se pjevač Dženan Lončarević razvodi poslije 25 godina braka od Samire, s kojom ima dvoje djece, šokirala je region.

Kako prenose mediji, Dženan već 15 godina živi sa drugom ženom u Beogradu, a izvor blizak pjevaču i njegovoj uskoro bivšoj supruzi, ispričao nam je nove detalje, koje bacaju potpuno novo svjetlo na njihovu privatnost.

  • Do Dženanove supruge došle su glasine ne samo da joj je pjevač godinama bio nevjeran i da je vodio dvostruki život, već da je tokom te vanbračne zajednice sa drugom ženom, on dobio i dijete. I sama Samira nije bila iznenađena tom pričom i ne bi je iznenadilo da je to istina. Ona to nikad nije ispitivala, niti je tražila dokaze. Već duže vrijeme nisu imali skoro nikakvu komunikaciju, tako da ga to nikad nije ni pitala. Više je to apsolutno ne interesuje. Sve je to sad odavno iza nje i samo želi da se sve pravno okonča i da ona i njihovo dvoje djece dobiju sve ono što im po zakonu pripada poslije 25 godina braka – ispričao nam je naš sagovornik.
  • Ne bi me iznenadilo da ima dijete sa drugom ženom. Pretpostavljam da ima. I do mene su stigle razne priče, pa i ta – rekla nam je Samira.

(Express / Pink.rs)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










The post NAKON 25 GODINA BRAKA SE RAZVODI: Ne bi me iznenadilo da ima dijete sa drugom ženom appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Bivši bokserski šampion preminuo dok je vozio auto

Bivši bokserski šampion preminuo dok je vozio auto

Potrebne su vam samo dvije gumice

Potrebne su vam samo dvije gumice