in

Sari se vraća u Napoli?

Sari se vraća u Napoli?
Slatka-Tajna.Eu
Sari se vraća u Napoli?

Prava trenerska vrteška u Napoliju ove sezone. Već treći trener je na klupi, a malo ko vjeruje da će Kalcona voditi tim i naredne sezone. Pominju se mnogi kandidati, ali u posljednje vrijeme i Mauricio Sari.

Čovjek koji je mnogo toga dobrog uradio u Napoliju dok je bio trener te ekipe od 2015. do 2018. mogao bi da se vrati na dobro poznato mjesto. Međutim, taj scenario malo otežava način na koji su se dvije strane rastale 2018.

Tačnije, rastanak sa prvim čovjekom kluba Aurelijom de Laurentisom nije bio prijatan. A koliko je ostalo gorčine, pokazao je De Laurentis kada je nedavno Sarija, pošto je dobio otkaz u Laciju, nazvao gubitnikom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Ipak, pokazao je taj isti De Laurentis da umije i da se vrati nekim davno odbačenim opcijama, poput Macarija. Pa možda na kraju i ’’oprosti grijehe“ treneru popularnom među navijačima.

Za sada je prvi pik Antonio Konte. Ali poznato je koliko je bivši trener Intera, Čelzija i Juventusa zahtjevan, a takođe je poznato koliko De Laurentis ne voli da udovoljava previše zahtjevima trenera. Tako da, možda se otvara prostor za davno prekinutu saradnju.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BiH teži ka članstvu u NATO savezu, poručio ministar odbrane

BiH teži ka članstvu u NATO savezu, poručio ministar odbrane

Beo zoo vrt dobio novog stanovnika

Beo zoo vrt dobio novog stanovnika