in

VRAG ODNIO ŠALU: To je takva perfidna izdaja i mutljavina koja meni u životu ne treba

VRAG ODNIO ŠALU: To je takva perfidna izdaja i mutljavina koja meni u životu ne treba
Slatka-Tajna.Eu

Haris i Melina Džinović, jedan od najpoznatijih estradnih parova, razveli su se nakon 22 godine braka.

Emotivnu vezu započeli su još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije. Pjevač je sada u svojoj ispovijesti otkrio kako je izgledao njegov život sa Melinom prije nego što su odlučili da se razvedu.

Naime, Melina je često sa prijateljicama bila na putovanjima, a Haris je otkrio kada je primijetio da nije sve kako treba.

“Ja sam ta putovanja podržavao do februara prošle godine, a onda sam vidio da je vrag odnio šalu. Ona je lijepa žena, a posebno je trijumfalna, ako je neko zgrabi kao ženu Harisa Džinovića i vjerovatno dok kuja ne mrdne repom, drugi joj ne mogu ništa, sigurno je da ima njene krivice u tom nevjerstvu, ali to ona jedino zna”, rekao je pjevač, prenosi Pink.rs.

Dodao je da je Melina sa sobom odnijela sav nakit.

“Mnogo sam uložio u nju i nije mi žao zbog toga, ali kad neko nema poštovanja i zahvalnosti onda je čovjeku žao što je bio tu i bio darežljiv i spreman na sve. Sav nakit je odnijela, kada se sve zajedno zbroji to je ogromna suma. Oproštaja nema nikada, to je takva perfidna izdaja i mutljavina koja meni u životu ne treba“, istakao je pjevač, pa otkrio kako se Melina ponašala prema njemu:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


„Nije se pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Ja sam se čudio, ne vidim nikakav razlog, ako neko neće sa njim, bar može reći, dobar dan, doviđenja, prijatno, ali ni toga nije bilo, ništa. Poslije svega što sam uradio nema tona, slika se možda pojavi, ali ton je mrtav. Nikada je nisam udario, ponižavao”.

(Express / CDM)

The post VRAG ODNIO ŠALU: To je takva perfidna izdaja i mutljavina koja meni u životu ne treba appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Koliko sati sna je idealno za dobro zdravlje srca

Koliko sati sna je idealno za dobro zdravlje srca

Ako mladi ne rade na pomirenju, ko će?

Ako mladi ne rade na pomirenju, ko će?