in

Potresno: Dragana silno i istinski plače i jeca iz duše dok pjeva “Oprosti mi, dušo, za sve” (Video)

Potresno: Dragana silno i istinski plače i jeca iz duše dok pjeva “Oprosti mi, dušo, za sve” (Video)
Slatka-Tajna.Eu

U svom jučerašnjem zvaničnom saopštenju, balkanska zvijezda Dragana Mirković hrabro je potvrdila da je podnijela zahtjev za razvod braka od svog supruga Tonija Bijelića, s kojim je provela 24 godine u bračnoj zajednici. Istakla je da je njen brak već tri godine bio na klimavim nogama, te da je unatoč svim naporima da sačuva porodicu, nažalost, bila primorana donijeti ovu tešku odluku.

Očigledno je da je njena bračna idila bila narušena, a javnost je to primijetila i na jednom od njenih koncerata, gdje je pjevala pjesmu “Oprosti za sve” dok su joj suze tekle niz lice. Bio je to potresan trenutak koji je mnoge dirnuo, sada znajući da je ova pjesma postala simbol njenih ličnih borbi i boli zbog raspada braka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senzacija.ba (@senzacija.ba_official)

 Najpotresniji dio izvedbe bio je onaj od druge minute, kada je pjevala stihove “Znam proklinješ mene i znam da s tugom se boriš, evo za oproštaj molim, nadam se da bar malo me voliš.” U tom trenutku, Dragana je ostala bez glasa, ali je publika nastavila pjevati umjesto nje.

Ispod ovog videa uslijedili su brojni komentari “Sad mi je jasno zašto ovako silno i istinski plače iz duše”, “Kraljice nije vredan tvojih suza”, “Nemaš za kim plakati” itd.

PROČITAJTE JOŠ:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










EMOTIVNI SLOM! DRAGANA MIRKOVIĆ SE RASPLAKALA PA PRIZNALA: Znam da nigdje nisam pogriješila… (FOTO+VIDEO)

Reakcije na ovaj emotivan trenutak bile su brojne i podrška je stizala sa svih strana. Mnogi su izrazili svoje razumijevanje i podršku za Dragani u ovim teškim vremenima, dok su istovremeno osuđivali bilo kakvu nepravdu i bol koju je proživljavala.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Autobusna nesreća u Njemačkoj, poginulo petero ljudi

Autobusna nesreća u Njemačkoj, poginulo petero ljudi

Kamavinga ipak lakše povrijeđen

Kamavinga ipak lakše povrijeđen