in

Dodijeljena donacija udruženju Think Pink

Dodijeljena donacija udruženju Think Pink
Slatka-Tajna.Eu
Dodijeljena donacija udruženju Think Pink

U Bingo City Centru pred brojnim posjetiocima, gostima i predstavnicima medija Grand kafa uručila donaciju udruženju Think Pink u iznosu od 30.000 KM. U proteklom periodu, Grand kafa je pod sloganom „Hajde da imamo vremena za ono što je važno“ u saradnji sa Bingom, Think Pinkom i ambasadoricom projekta Džejlom Ramović aktivno radila na podizanju svijesti o raku dojke. Grand kafa je lansirala promotivno pakovanje od kojeg je za svaki kupljeni donirala 1 KM udruženju Think Pink. Promotivno pakovanje se moglo kupiti u svim Bingo prodajnim objektima širom BiH i isticalo se na policama u roze pakovanju. Sa prikupljenim sredstvima će udruženje Think Pink kroz projekat Dani zdravlja obezbijediti besplatne preventivne preglede u svim bh. gradovima koji podrazumijevaju besplatan mamografski pregled na mobilnom mamografu, osnovni pregled dojki, te dodatne zdravstvene usluge: mjerenje šećera u krvi (ŠUK), mjerenje krvnog pritiska, edukacije i konsultacije sa medicinskim stručnjacima. Kampanju je podržala i bh. pjevačica Džejla Ramović koja je ukazala na važnost preventivnih i mamografskih pregleda i pozivala sve građane da se pridruže u akciji kupovine promotivnog pakovanja i time direktno učestvuju u donaciji udruženju Think Pink.

Grand kafa već treću godinu zaredom jača svijest o preventivnim pregledima i aktivno pruža podršku ženama u borbi protiv raka dojke. „Ne gledaj u šolju, pregledaj se“ i „Hajde da imamo vremena za pregled“ već su opšte poznati slogani sa kojima Grand kafa ističe važnost promocije zdravlja svake žene.

Organizacija Think Pink kroz projekat Dani zdravlja konstantno obezbjeđuje besplatne preventivne preglede u svim bh. gradovima. Cilj ovog projekta je podizanje svijesti o važnosti redovnih pregleda, ranog otkrivanja karcinoma dojke, jačanja ženskog zdravlja i u konačnici smanjenja smrtnosti uzrokovane karcinomom dojke.

Kompanija Bingo podržava inicijative za borbu protiv raka dojke i kroz svoje trgovinske lance podiže svijest o zdravstvenim temama i pruža podršku lokalnim zajednicama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Grand kafa nas i dalje poziva da redovno vodimo računa o sopstvenom zdravlju, da odlazimo na preventivne preglede. Da budemo odgovorni prema sebi i prema onima koje volimo, jer Hajde da imamo vremena za ono što je važno!

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Смех до слез V30: Лучшие Приколы 2024 | Смешные Моменты #shorts #ютубшортс #смех #приколы

Смех до слез V30: Лучшие Приколы 2024 | Смешные Моменты #shorts #ютубшортс #смех #приколы

Ovo je vila u kojoj Toni Bijelić uživa s novom djevojkom: Pogled vrijedi milione

Ovo je vila u kojoj Toni Bijelić uživa s novom djevojkom: Pogled vrijedi milione