in

JELENA ROZGA ODUŠEVILA I SKOPLJE: Spektakl kakav se ne pamti, Arena Boris Trajkovski ispunjena do zadnjeg mjesta

JELENA ROZGA ODUŠEVILA I SKOPLJE: Spektakl kakav se ne pamti, Arena Boris Trajkovski ispunjena do zadnjeg mjesta
Slatka-Tajna.Eu

Jelena Rozga, jedna od najvećih regionalnih muzickih zvijezda, još jednom je potvrdila svoj neosporni status na glazbenoj sceni, rasprodavši još jedan koncert u okviru svoje regionalne turneje „Minut srca mog“.

Arenu „Boris Trajkovski“ u Skoplju do posljednjeg mjesta ispunili su obožavatelji koje je regionalna pop-zvijezda stekla tokom svoje dugogodišnje karijere, a silina emocija kojom su je pratili tokom cijelog koncerta potvrđuje da su jedva dočekali da uživo osjete energiju i snažan vokal Jelene Rozge. Više od dva sata publika je s poznatom Splićankom uglas pjevala hitove poput „Okus mentola“, „Nirvana“, „Ne tiče me se“, „Bižuterija“, „Ginem“ i brojne druge. 

Svoje oduševljenje toplim reakcijama svojih obožavatelja Jelena ne krije pa je vidno uzbuđena podijelila svoje dojmove:

  • Hvala, Skoplje, na ovakvom predivnom prijemu. Oduševljena sam što smo zajedno stvorili nezaboravnu atmosferu u Areni ‘Boris Trajkovski’. Vaša podrška je nešto posebno i uvijek se radujem i uživam u ovim magičnim trenucima koje zajedno stvaramo. Volim vas – rekla je Rozga.

Jelena na turneji nosi kostime domaćeg modnog dvojca eNVy room, koji je za nastavak turneje dizajnirao dva nova kostima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Upravo publika u Skoplju imala je priliku prva vidjeti nove kostime. Nakon rasprodanih koncerata u Beogradu, Novom Sadu i Skoplju Jelena počinje s pripremama za nastavak svoje regionalne turneje „Minut srca mog”.

Sljedeći nastup je u Zadru 8. marta, a potom u sarajevskoj „Zetri“ 2. novembra.

(S. Čengić / Express)

The post JELENA ROZGA ODUŠEVILA I SKOPLJE: Spektakl kakav se ne pamti, Arena Boris Trajkovski ispunjena do zadnjeg mjesta appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Oko 80% akutnih infekcija sinusa uzrokovano je virusima

Oko 80% akutnih infekcija sinusa uzrokovano je virusima

Građevinska industrija BiH u 2023. godini stagnirala

Građevinska industrija BiH u 2023. godini stagnirala