in

POGLEDAJTE LUKSUZ MILETOVOG DOMA: Jedan detalj će vas posebno očarati

POGLEDAJTE LUKSUZ MILETOVOG DOMA: Jedan detalj će vas posebno očarati
Slatka-Tajna.Eu

Marta Savić i Mile Kitić posjeduju prelijepu kuću za koju nisu žalili ni jedan dinar. Muzičke zvijezde nisu se bojale da pred televizijskim kamerama otvore vrata svog luksuznog doma koji se viđa samo u svjetskim magazinima.

Kako su mediji ranije prenosili vila na Dušanovcu pjevača je koštala vrtoglavih 550.000, a što se tiče opremanja ne sumnjamo da je uloženo još toliko.

Prostrano kupatilo i garderober, sala za bilijar, bazen u centru doma, stakleni zid koji se uklanja pritiskom na dugme pa zatvoreni bazen postaje otvoren – nešto je što posjeduje poznata porodice.

Oni nisu žalili para, pa su za svakog člana porodice napravili po sprat.

– Moram da vam otkrijem da sam ja osmislila sve detalje u kući i zbog toga sam ponosna na sebe. Imam jedan crni dio kuće, jedan bijeli, jer i sama umijem da budem crna i bijela. Osim toga veoma sam vesela i volim neke kič detalje jer smatram da su oni oličenje bogatstva, a ne kako se tumači ovde kod nas – izjavila je svojevremeno ona.

Mile i Marta posjeduju impozantnu kolekciju umjetnina, pa njihovu kuću krasi i slika Tamare de Lempicke.

U kući se nalazi mnogo crnog mermera, fine keramike uvezene iz inostranstva, sitnih detalja po obojenim zidovima u crveno, ogroman garderober i sto za bilijar.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, Mile Kitić sad živi u izobilju, ali nekada nije bilo tako i put do uspijeha nije bio nimalo lak.

– Spavali smo u kući gdje se samo ložila jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grijanja. Bilo je toga i da sam spavao na mjestima gdje je vlaga, na buđavom dušeku. Nije bilo ni dobre garderobe, ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sada zdrav. Bar sam tako čuo, da ljudi koji se malo namuče u djetinjstvu i životu, čak duže žive – prisjetio se pjevač tada za domaće medije.

(Express / Espreso)

The post POGLEDAJTE LUKSUZ MILETOVOG DOMA: Jedan detalj će vas posebno očarati appeared first on Express.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Željezničar ubjedljiv u generalci

Željezničar ubjedljiv u generalci

Zateže kožu i čini nas mlađim

Zateže kožu i čini nas mlađim