in

DEMANTI GORDANA MEMIJE: ‘Nema kriminalnih aktivnosti o kojima vi pišete’

DEMANTI GORDANA MEMIJE: ‘Nema kriminalnih aktivnosti o kojima vi pišete’
Slatka-Tajna.Eu
DEMANTI GORDANA MEMIJE: ‘Nema kriminalnih aktivnosti o kojima vi pišete’

Vlasnik kompanije FotoArt Gordan Memija uputio je na adresu portala Slobodna Bosna demanti na tekst koji smo objavili 07.02.2024. pod naslovom “ŠOKANTNI NAVODI PORTALA ‘ISTRAGA’: Elmedin Konaković direktno se pominje u prepiskama Dženisa Kadrića, Titovog tjelohranitelja koji je uhapšen jutros!“

Demanti Gordana Memije prenosimo u cjelosti:

Dana 01.02.2024. godine napisali ste tekst pod naslovom “ŠOKANTNI NAVODI PORTALA “ISTRAGA”: Elmedin Konaković direktno se pominje u prepiskama Dženisa Kadrića, Titovog tjelohranitelja koji je uhapšen jutros!”, u navedenom tekstu je opet niz neistina o meni lično, pa ovim putem izjavljujem:

Prvi dokaz, koji eksplicitno pobija vaše navode, dokument je krovne policijske agencije u BiH, SIPA-e koja, zvanično, potvrđuje “… da fizičko lice Gordan Memija i pravno lice d.o.o. ‘Foto Art’, NISU PREDMET ISTRAGE Državne agencije za istrage i zaštitu vezano za narko kartel ‘Tito i Dino’”.

Drugi dokaz, koji eksplicitno pobija vaše navode, pisani je akt glavnog inspektora Policije Zeeland West Brabant, gospodina Chrisa Winka, koji vodi istragu u Holandiji o navodnom narko kartelu, u kome je, na moj upit, doslovno, odgovoreno:

“Poštovani gospodine Memija,

Nakon službenog razgovora sa tužiocem za oblast Zeeland West Brabant, obavještavam Vas da vi niste osumnjičena osoba u istrazi Posvak.”

alt

alt

Istraga je u posjedu „Zamolnice Kantonalnog tužilaštva Zeeland-West Brabant“ koja je poslana „Ministarstvu pravde BiH“. Žurnal se uvjerio da se ni na jednom mjestu u zamolnici ne spominje Foto Art d.o.o i Gordan Memija. Na žalost ne mogu da objavim taj dokument jer se ne odnosi na mene.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Treći dokaz, koji eksplicitno pobija vaše navode, dokument je krovne policijske agencije u BiH, SIPA-e koja, zvanično, potvrđuje “… da fizičko lice Gordan Memija i pravno lice d.o.o. ‘Foto Art’, NISU PREDMET ISTRAGE Državne agencije za istrage i zaštitu”.

alt

Četvrti dokaz, koji eksplicitno pobija vase navode, Nalaz je stalnog sudskog vještaka, koji kaže:

alt

Sudski vještaci su najpozvaniji da govore o mom poslovanju jer su dva vještaka i Deloitte dali isti nalaz a to je da nema kriminalnih aktivnosti o kojima vi pišete.

Nadam se da ce vaši čitaoci moći donijet sud šta je istina.

Abraham Lincoln, 16. američki predsjednik, sljedećim je riječima brendirao one, koji ne govore i ne pišu istinu: „Možeš lagati neke ljude sve vrijeme, možeš lagati sve ljude neko vrijeme, ali ne možeš lagati sve ljude sve vrijeme.“

Želite na sve načine da me ocrnite ali dokaze koje sav vam predočio govore potpuno drugačije od vašeg pisanja.

Ovim putem vam saopštavam da ću, na strani istine, boriti na sve pravne načine.

S poštovanjem,

Gordan Memija


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

DRASTIČNA PROMJENA: Novi izgled Tamare Đurić nikog ne ostavlja ravnodušnim

DRASTIČNA PROMJENA: Novi izgled Tamare Đurić nikog ne ostavlja ravnodušnim

Wwin novi sponzor fudbalske lige Bosne i Hercegovine

Wwin novi sponzor fudbalske lige Bosne i Hercegovine