in

Nema straha, možemo parirati vrhunskim timovima

Nema straha, možemo parirati vrhunskim timovima
Slatka-Tajna.Eu
Nema straha, možemo parirati vrhunskim timovima

Reprezentacija Srbije dobila je rivale u elitnoj grupi Lige nacije, a to su Španija, Danska i Švajcarska. Selektor Dragan Stojković iznio je prve utiske o žrijebu koji je održan u Parizu.

„Prvi utisci su da je grupa izuzetno teška, ali znali smo da ko god da je bio, to je ono što smo i očekivali, jer pričamo o elitnoj diviziji Lige nacija. Zahvaljujući našim dobrim rezultatima u prethodnom periodu, napravili smo zaista veliki rezultat i plasirali se u grupu A, praktično među 16 najboljih selekcija u Evropi. To smo želeli, to smo hteli, to smo i dobili. Grupa je teška, kao i ostale. Danska je rival koji nas čeka na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, sa Švajcarskom smo već igrali, Španija je možda i favorit grupe, ali i ostale dve ekipe su veoma kvalitetne. Učinićemo sve da napravimo što bolji rezultat, nećemo se predavati. Ali idemo redom, polako, ovo su neki prvi utisci, tako da sam zadovoljan žrebom. Kada dođe vreme, a to je tamo u septembru, mislim da će ljubitelji fudbala u Srbiji moći da uživaju u tim utakmicama“, rekao je selektor Dragan Stojković.

Meč sa Španijom biće poseban izazov?

„U svakom slučaju, ali izazov će biti svaki meč u grupi. Sa Španijom će biti poseban događaj, lep meč za navijače“, kazao je Stojković.

Izazov su i Švajcarci, posebno nakon dva poraza na munula dva Svjetska prvenstva?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


„Poznajemo se dobro. Ovo je šansa da popravimo utisak što se rezultata tiče i ta dva meča rešimo u našu korist. Neće biti lako, ali pokušaćemo“, kazao je Stojković.

Da li ste se možda uplašili grupe sa Francuskom i Italijom?

„Čini se da je to najteža grupa po kvalitetu, jer tu je i Belgija. Nisam se plašio, rekao sam pre početka žreba da želim što jače selekcije. Jednostavno, da u Srbiju dođu najjače selekcije, da imamo spektakl u Beogradu, tu nema straha, samo izazov da parirate timovima koji su zaista vrhunski“, zaključio je selektor Srbije Dragan Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Razmjerno topli petak oblačniji i vjetrovitiji, ponegdje uz kišu

Razmjerno topli petak oblačniji i vjetrovitiji, ponegdje uz kišu

AKO POGREŠIM, UDARI ME STRUJA!!

AKO POGREŠIM, UDARI ME STRUJA!!