in

BJELOGRLIĆ JE JEDNIM POZIVOM RIJEŠIO DUGOGODIŠNJI PROBLEM MANDINE UDOVICE: ”NEĆETE SE OPRATI OD SRAMOTE”

BJELOGRLIĆ JE JEDNIM POZIVOM RIJEŠIO DUGOGODIŠNJI PROBLEM MANDINE UDOVICE: ”NEĆETE SE OPRATI OD SRAMOTE”
Slatka-Tajna.Eu

Milorad Mandić Manda bio je i ostao jedan od najcenjenijih glumaca sa naših prostora, a njegov iznenadni odlazak je slomio srce mnogima. Manda je preminuo na pozorišnoj sceni, dok je igrao Kapetana Kuku u predstavi “Petar Pan”.

Poznato je da se Manda borio za pozorište “Boško Buha”, a njegov brat Nenad je jednom prilikom ispričao da ga je to i koštalo zdravlja.

– Kredit za stan i pozorište su ga odveli u grob. Postao je 2014. godine upravnik pozorišta koje nije renovirano od Drugog svetskog rata. Mnogo je želeo da ga sredi, sam je jurio sponzore. I Novak Đoković je donirao novac, ali to nije bilo dovoljno. Celog sebe je davao, sa majstorima ostajao do tri, četiri ujutru i radio barabar sa njima. Uzimao je špakle i gulio zidove, a ujutru kupovao burek. Sećam se da mu je i sin Filip govorio da ide kući i odspava malo, ali on nije hteo – ispričao je Nenad i otkrio da pozorište nije bilo jedini problem, prenosi “Mondo”.

PROČITAJTE JOŠ:

Brojni prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od ubijene Amre Kahrimanović: “Nema više tvog osmijeha i naših zezancija”

– Kada se oženio Anjom digao je kredit da kupi stan. Ali, pošto je već bio u godinama, morao je da plaća osiguranje kako bi se kredit obnavljao. Uzeo je kredit u švajcarcima, jer je tada bio najisplativiji, ali mu je posle godinu i po dana preseo. Plaćao je skoro 100.000 mesečno ratu za kredit. To ga je strašno mučilo. Nije lako svakog meseca zaraditi taj novac, a gde su ostali troškovi – rekao je Mandin brat, te otkrio da je Anja nakon smrti glumca imala problem sa bankom.

Naime, banka nije htela da isplati osiguranje, ali da se njihov kum Dragan Bjelogrlić umešao i uspeo da reši taj problem.

– Kredit je vraćen zahvaljujući Bjeli. Rekao im je: Ili ćete da prebacite novac od osiguranja ili ćete dati tri miliona evra da se operete od sramote koju ću da vam napravim. U roku od 24 sata novac je bio na računu – ispričao je Nenad.

pulsonline.rs

PROČITAJTE JOŠ:

Sladić objavio zabrinjavajuću statistiku: Ukoliko kraj februara ne donese…

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Adna Rebronja nastupa na EP u Tbilisi

Adna Rebronja nastupa na EP u Tbilisi

Osam benefita ljubičastog kupusa

Osam benefita ljubičastog kupusa