in

Nikad objavljene fotke sa svadbe Nina Rešića: Zbog ove pjevačice je promijenio vjeru, pola estrade slavilo sa njima

Nikad objavljene fotke sa svadbe Nina Rešića: Zbog ove pjevačice je promijenio vjeru, pola estrade slavilo sa njima
Slatka-Tajna.Eu

Nino Rešić tokom život svoju privatnost pokušavao je da sakrije je od medija, ali zbog velike popularnosti nije uspeo. Pevač se ženio tri puta, a veliku medijsku pažnju privukao je njegov drugi brak sa pevačicom Sanjom Marković, koja je na estradi nastupala pod umetničkim imenom Sara.

Ekipa Grand portala donosi vam ekskluzivne fotografije sa svadbe pevača Nina Rešića i Sare Marković koja se dogodila 1996. godine u hotelu „Plana“ u Pokajnici kraj Smederevske Palanke.

Sve detalje svadbenog veselja Nina i Sare zabeležio je čuveni fotograf Zoran Kuzmanović Munja koji je bio jedan od 300 zvanica na gala svadbi.

Nikad viđene fotografije sa svadbe Nina Rešića

Tada se u medijima spekulisalo da je Nino u tom periodu promenio veru, krstio se kao Nikola, a kako Grand, saznaje ova priča je tačna jer se pevač sa svojom izabranicom tog dana venčao u pravoslavnoj crkvi.

PROČITAJTE JOŠ:

Mariju Šerifović poslije snimka sa sinom napali u komentarima, a ona odmah uzvratila: “Sikter”

Nino je inače rođen kao Amir Rešić i bio je muslimanskog opredeljenja, ali je tokom veze sa Sarom promenio veru. Ipak, na kraju je sahranjen po muslimanskim običajima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Među zvanicama su na svadbi bile brojne javne ličnosti, a samo od nekih su Dragana Mirković, Nela Bijanić sa tadašnjim suprugom, Živkica Miletić sa suprugom, Nada Topčagić, Snežana Đurišić i mnogi drugi koji su se potrudili da Ninovo slavlje dovedu do vrhunca.

Kum na venčanju bio je harmonikaš i član popularnog sastava „Južni vetar“ Perica Zdravković, a upravo on bio je jedan od najveselijih gostiju.

Nela Bijanić sa suprugom, foto: Z.K.Munja
Poseban lom na svadbi nastao je kada je zapevala Nada Topčagić koja se u jednom momentu zajedno sa mladencima popela na sto.

Nino Rešić svadba

Hit pesma na svadbi bila je „Malo pomalo“, a pevalo se i „Hoću s tobom sinove“. Momenat koji je obeležio venčanje bio je taj kada je mlada Sara oko noge vezala plavu podvezicu, koju je Nino sa zadovoljstvom skinuo.

U jednom mometu se i mlada, koja se takođe bavila pevanjem latila mikrofona, pa je za goste otpevala nekoliko pesama.

Na kraju večeri mladenci su isekli svadbenu tortu koja je napravljena na nekoliko spratova, a veselje je trajalo do ranih jutarnjih sati.

Za ovo ovu sbadbu kažu da je bila jedna od najveselijh na estradi jer mladenci ni u jednom momentu nisu sedeli, već su sa gostima igrali.

grandonline.rs

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Prijedorska planinarka popela se na najviši vrh Afrike

Prijedorska planinarka popela se na najviši vrh Afrike

Zakazana izvanredna sjednica Vijeća sigurnosti UN-a na zahtjev Srbije

Zakazana izvanredna sjednica Vijeća sigurnosti UN-a na zahtjev Srbije