in

MELINA U JEKU RAZVODA BJEŽI IZ SRBIJE! Muku zbog kraha braka sa Harisom liječi šopingom na luks destinaciji sa njima: Ovo su detalji

MELINA U JEKU RAZVODA BJEŽI IZ SRBIJE! Muku zbog kraha braka sa Harisom liječi šopingom na luks destinaciji sa njima: Ovo su detalji
Slatka-Tajna.Eu

Tema broj jedan na srpskoj estradi već nedeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su rešili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku.

I dok Melina trenutno ne boravi u njihovoj porodičnoj vili na Senjaku, već se preselila u hotel koji se nalazi u njenoj neposrednoj blizini, od izvora bliskom modnoj kreatorki, saznali smo i neke nove informacije o njenim planovima za neposrednu budućnost.

PROČITAJTE JOŠ:

Markale: 30. godišnjica masakra u kojem je ubijeno 68 građana Sarajeva

Ona je i dalje u potrazi za stanom koji će zadovoljiti sve njene potrebe u poznatom beogradskom luksuznom naselju. Osim toga, Melina je rešila da sa svojim bliskim prijateljicama otputuje za Dubai na nekoliko dana, kako bi se makar nakratko sklonila od medijskog haosa koji je prouzrokovala vest o njenom razvodu.

– Melina se loše oseća poslednjih dana, što i ne čudi kad svi mediji bruje o njenom razvodu od Harisa. Ona je konstantno i na meti paparaca, a posebno od kada se saznalo da se iselila iz vile na Senjaku i da trenutno živi u hotelu. Nju svakodnevno posećuju drugarice, koje su od početka upućene u sve što joj se dešavalo u braku, a neke od njih su čak pokušale i da je pomire sa Harisom, ali bezuspešno. Njoj u posetu dolaze i sin Kan i ćerka Đina, kojima takođe nije prijatno što ih mediji prave u stopu – kaže naš sagovornik i nastavlja:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Deca su joj i savetovala da bi za nju bilo najbolje da se malo skloni iz Beograda, s čime se ona i složila. Odmah je pozvala i nekoliko najbližih drugarica da joj se pridruže na putu, što su sve oberučke prihvatile. Nije htela da ide sama jer je već dovoljno usamljena u hotelu, te smatra da će odlazak u toplije krajeve i dobar šoping u Dubaiju biti jedini delotvorni lek za prevazilaženje razvoda, koji je svakome stresan, pa i njoj, koja zbog toga ne silazi sa naslovnih strana nedeljama – završava naš izvor.

Podsetimo, kamere emisije “Paparaco lov” pratile su Melinu još od septembra, od kada se moglo primetiti da nešto između nje i Harisa nije u redu, jer su njih dvoje svuda išli odvojeno i to sa posebnim automobilima. Na dan kada se u medijima pojavila vest o bračnom krahu, kreatorka je snimljena kako odlazi do jednog hotela gde je našla privremeni smeštaj. Sutradan je otišla u teretanu i ponovo se vratila u hotel, a Jovana Joksimović i nekoliko drugarica su joj tog dana došle i u posetu.

Kurir.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OVA LIJEPA UČITELJICA VJERONAUKE JE BIVŠA ŽENA DADA POLUMENTE: Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno

OVA LIJEPA UČITELJICA VJERONAUKE JE BIVŠA ŽENA DADA POLUMENTE: Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno

Švički bećar 2011.

Švički bećar 2011.