in

KAKO JE POKOJNI MARINKO ROKVIĆ PODIJELIO IMOVINU: Ono što je dobio vanbračni sin sve je ostavilo bez teksta

KAKO JE POKOJNI MARINKO ROKVIĆ PODIJELIO IMOVINU: Ono što je dobio vanbračni sin sve je ostavilo bez teksta
Slatka-Tajna.Eu

Kada je u novembru 2021. godine izgubio životnu bitku, jedan od naših najvoljenijih pevača Marinko Rokvić iza sebe je ostavio neutešnu suprugu i dvojicu sinova iz braka sa Slavicom, Nikolu i Marka, ali i još jednog naslednika Darija kojeg je dobio u vanbračnoj zajednici, te je mnoge zanimalo kako će glasiti testament Marinka Rokvića, te kako će njegova imovina biti raspodeljena.

PROČITAJTE JOŠ:

SKANDALOZNA OBJAVA TINEJDŽERA LJUBAVNIKA! Sašina kćerka otkriva detalje odnosa s uhapšenom polusestrom i motiv ubistva oca (FOTO)

Budući da je do posledenjeg dana on brinuo o svojoj porodici i da je poznat kao veoma posvećen suprug i otac, kada je saznao da je bolest uznapredovala, pevač je pored želje da ih materijalno obezbedi, imao ogromnu želju i da njegova deca žive u miru i slozi, te zapravo testament Marinka Rokvića nije ni napisan.

On je odlučio da imovinu raspodeli na ravne časti sinovima i svojoj dugogodišnjoj životnoj saputnici smatrajući da je to najpravednije.

– Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo – ispričala je pevačica bliska sa Rokvićima.

PROČITAJTE JOŠ:

SITA POKAZALA “STAN NA DAN” KAO ANELIN?! Fanovi raskrinkali porodicu Ahmić, pronašli nekretninu i na oglasima! (FOTO +VIDEO)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe.

– On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio – rekao je svojevremeno pomenuti izvor, piše Stori.

Testament Marinka Rokvića nije bio neophodan kada je reč o ovoj porodici budući da je pevačeva supruga istog stava. Ona je dosta zaslužna za dobar odnos među braćom, uvek je institirala na njihovom viđanju i bliskosti, a Darija je svaki put po dolasku iz Amerike dočekivala kao svog sina.

kurir.rs/republika/preneo I. L.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Porodica Čuturilov u 21. vijeku živi u pećini

Porodica Čuturilov u 21. vijeku živi u pećini

Svijeće za ubijene medijske radnike u Pojasu Gaze

Svijeće za ubijene medijske radnike u Pojasu Gaze