in

Zima u Sarajevu postaje još spektakularnija uz Premium Nights Winter Edition!

Zima u Sarajevu postaje još spektakularnija uz Premium Nights Winter Edition!
Slatka-Tajna.Eu
Zima u Sarajevu postaje još spektakularnija uz Premium Nights Winter Edition!

Business Concierge Center Sarajevo u partnerstvu s Topcom Agencijom iz Sarajevo, ponosno predstavlja drugi po redu Sarajevo Premium Nights, ovog puta Winter Edition, ekskluzivni poslovni i korporativni događaj, koji će se održati 24.02.2024.godine, u jedinstvenom ambijentu Cluba prostora Hotela Holiday Sarajevo.

Nakon izuzetnog uspjeha koje je ostvarila ljetna edicija ovog događaja događaja u augustu 2023. godine, kada je više od 200 posjetitelja doživjelo vrhunsku zabavu, ova zimska edicija donosi novo poglavlje u konceptu premium iskustva. Sarajevo Premium Nights spaja dašak luksuza s bogatim i raznovrsnim zabavnim programom, povezujući različite prezentacijske aspekte.

Posjetitelji će imati priliku uživati u degustacijama specijaliteta i osvježavajućih napitaka pripremljenih od strane talentiranih kulinarskih stručnjaka hotela Holiday. Večer će dodatno obogatiti tri vrhunske izvođačice – DJ KAZUMI, DJ LEA i SOULSAX kao i posebno cabaret iznenađenje večeri. Također, bogate nagradne igre sponzora eventa pružit će dodatnu uzbuđenost, a sretni dobitnici osvojit će nezaboravne nagrade.

Event će započeti u 20:00 sati i trajat će do ponoći, pružajući posjetiteljima vrhunsku atmosferu, izvanrednu glazbu i jedinstveno iskustvo unutar CLUB prostora hotela Holiday. Ovo će biti nezaboravna noć koju će svaki posjetitelj ponijeti kao posebnu uspomenu na februarsku večer u Sarajevu.

Sarajevo Premium Nights Event je pravi izbor za ljubitelje vrhunske muzike, izvrsne zabave i uzbudljive atmosfere. Uživajte u jedinstvenoj večeri koja spaja najbolje od zabave i luksuza na jednom mjestu.

Za sve zainteresirane dostupan je limitiran broj ulaznica a za više informacija o kupovini istih, kontaktirajte nas putem e-maila info@sarajevopremium.ba , telefonom na brojeve +387 61 518 579 i +387 61 551 441 ili putem oficijelnog web portala www.sarajevopremium.ba

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Osetite magiju zime, zaronite u ekskluzivnost, doživite nezaboravne trenutke – Sarajevo Premium Nights Winter Edition, gde svaka noć postaje priča za pamćenje!”

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kako da smršate bez držanja dijete

Kako da smršate bez držanja dijete

Islandske vlasti upozorile da prijeti nova vulkanska erupcija

Islandske vlasti upozorile da prijeti nova vulkanska erupcija