in

Ceca Ražnatović objavila pesmu, koju je sa Futom uradila za film Nedelja! – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Ceca Ražnatović objavila pesmu, koju je sa Futom uradila za film Nedelja! – Film – Region – Vesti – Svet Plus
Slatka-Tajna.Eu

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas je na društvenoj mreži Instagram objavila deo pesme iz filma “Nedelja”, koji je rađen po životu pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog. Pesma će biti naslovna numera.

“Sad da ti pokažem ljubav…”. 

Znam da ste nestrpljivi i ne želim da čekate tugo. Sitno odbrojavamo. Simoblično, “Za kraj”, za našeg Džeja i našu Marinu, Futa i ja.” – napisala je Ceca, a stihove možete pročitati ispod:

“Ja imala bih šta da ti kažem za kraj, za kraj… Ali plašim se da imam loš predosećaj.” – glase stihovi pesme koju je podelila Ceca.

VIDEO pogledajte OVDE.

Danas je održana novinarska projekcija fičma “Nedelja”, a glumica Milica Janevski, koja u filmu tučali Marinu Tucaković, otkrila je da se još uvek nije srela sa Futom, kao i kako se spremala za ovu ulogu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Futu nisam srela još uvek, čoveka ne poznajem lično. Istraživački rad za moj lik sam radila sama u dosluhu sa rediteljem Nemanjem Ćeranićem. Pretpostavljam da ću Futu upoznati na premijeri i jedva čekam da se to dogodi. Čula sam da je gledao film, da je jako zadovoljan, da je rekao da je to – to, da je to njegovo Marina i mislim da nema većeg komplimenta nego čuti takve reči od njega. Svi znamo kakva je Marina bila i šta je sve uradila u svojoj karijeri, koliko je obeležila jednu epohu ostavivši u amanet toliko pesama za brojne umetnike. 

Trudili smo se, s obzirom na to da je bila vrlo specifična žena, kako taj njen duh uhvatiti, a u tome ne preterati i ne napraviti neku karikaturu ili imitaciju. Bez obrzira što s nama nije fizički u ovom svetu, i dalje je veoma pristuna i dominantna u narodu, tako da je bilo odgovorno pristupiti svemu tome.” – ističe Milica, te otkriva i kako se spremala za ulogu poznatog tekstopisca:

Čitala sam puno o njenom životu, sve što sam uspela da nađem od informacija, slušala sam njene intervjue… Probala sam nekako da mojom intuicijom i glumačkim znanjem i zanatom dođem u vezu sa njenim bićem, ako je to ikakako moguće, i tako napravimo nešto što je pre svega istinito.”

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Fudbaleri Slobode počeli pripreme za nastavak sezone

Fudbaleri Slobode počeli pripreme za nastavak sezone

Aleks Nikolić pozvala policiju zbog migranata ispred zgrade! (VIDEO) – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Aleks Nikolić pozvala policiju zbog migranata ispred zgrade! (VIDEO) – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus