in

Takmičarka pokidala Marijinu pjesmu, ona ostala bez riječi: „Svaka čast na hrabrosti“

Takmičarka pokidala Marijinu pjesmu, ona ostala bez riječi: „Svaka čast na hrabrosti“
Slatka-Tajna.Eu

Anđela Simonović sinoć je prvi put stala na Grandovu scenu, a za protivnicu je izabrala već iskusnu takmičarku Juliju Petrović koja je ove sezone u mentorskom timu Đorđa Davida.

Foto: Printscreen

Sve je iznenadila činjenica da je Julija izabrala numeru Marije Šerifović „Moj grad“ i dobila je sve pohvale žirija za ovo izvođenje.

Julija je odnijela pobjedu u ovom duelu, sa maksimalnim brojem glasova.

Nakon glasanja, prva je dobila riječ Marija, koja je pohvalila Juliju i čestitala joj na hrabrosti kada je u pitanju izbor njene pjesme.

– Broj jedan, previše grešaka lutko, imaš ti neki sladak triler, ali mora još da se vježba. Broj dva, sve pohvale za hrabrost, za promjenu identiteta, sve je bilo lijepo, tačno i precizno – kazala je Marija.

Kako je Milica prijeklom iz Lebana, Bosanac je iskoristio momenat da pozdravi svoju rodbinu, jer je kako je priznao njegov otac porijeklom sa juga Srbije.

– Julija je dobra i ja ne bih opservirao na temu prve ni druge pjesme. Moja Lebančanka, znaš li gdje je selo Rujkovac, odatle je moj tata i čuveni kompozoitor Mile Bas. Vrlo si talentovana i to je moj grad – kazao je Boske.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ceca i Viki su takođe imale sve pohvale na Julijin račun, ali nisu izostavile ni da pohvale Milicu koja je iz njihovog kraja.

Na samom kraju je završnu riječ dao i Đorđe David kao Julijin mentor, a roker nije krio koliko je ponosan na sve što je njegova takmičarka sinoć pokazala.

– Julija, samo nastavi u tom pravcu, ne smijemo da budemo dosadni, ti imaš lepezu koja je nevjerovatna, možeš da pjevaš sve. Za Marinu pjesmu i ja imam zamjerke, meni se na novom Marijinom albumu upravo dopala najviše ova pjesma – kazao je Đole.

(express/grand)

The post Takmičarka pokidala Marijinu pjesmu, ona ostala bez riječi: „Svaka čast na hrabrosti“ appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Austrija uvodi novu, jednodnevnu vinjetu

Austrija uvodi novu, jednodnevnu vinjetu

UN-ova poljoprivredna agencija predstavila klimatski akcijski plan za hranu

UN-ova poljoprivredna agencija predstavila klimatski akcijski plan za hranu