in

Sestrični Kemala Malovčića Bosanac uputio kritiku:„To može da te košta“

Sestrični Kemala Malovčića Bosanac uputio kritiku:„To može da te košta“
Slatka-Tajna.Eu

Nakon sjajnog nastupa i mnoštva pohvala, Bosanac iskritikovao Šejlu Zonić i iskreno joj rekao šta može da je košta glasova u nastavku takmičenja.

Foto: Printscreen

U prvom ženskon duelu, snage su odmjerile Milica Stijepić Ivić i Šejla Zonić nakon čijeg je nastupa Saša Popović otkrio šta su završili članovi žirija Zvezda Granda.

– Meni je žao što neki glasić nismo dali jedinici, divno je pjevala naročito drugu pjesmu. Nemoj ovo lično da shvatiš. Šejla bila si divna, možda mi je nedostajalo malo daha u strofi kod Zorice – rekla je Bekuta, sa kojom su se i ostali članovi žirija složili.

– Meni je prva odlična bila za početak sigurna, dobro. Druga kandidatkinja, fantastično nijansiranje ritmičko u prvoj pjesmi, ali si istu stvar prenijela na drugu i to će te vjerovatno koštati u nekom od narednih krugova. Narodnjaci su mnogo zahtjevni ako se hoćeš na taj način bacati zabavno, narodno – dao je svoj sud Bosanac.

Đorđe David posebno je ostao očaran Šejlom za koju je rekao kako bi je poslao direktno u finale kada bi imao „Zlatno dugme“.

Nakon pohvala i savjeta, Popović se započeo temu fakultetskog obrazovanja i diplome Viki Miljković koja se godinama unazad spominje u emisiji.

– Krenula sam 1991/2 i desilo se šta se desilo i ja sam išla vanredno i završila sam 1996 kada sam već bila u Beogradu. Nisam išla redovno, desilo se to. Moraću da ga odvedem da vidi gdje sam diplomirala – objasnila je Viki, kada je Ceca skočila:

– Šta mu se pravdaš? Nije mu ni volja ni želja samo te čačka – rekla je Ceca.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Saša je zatim prešao na Bosanca koji je u svom stilu odgovorio kako ništa nije završio, a onda uozbiljio situaciju i priznao da je završio Ekonomski fakultet. Još jedna članica koja se pohvalila Muzičkom akdemijom je Snežana Đurišić.

– Šta si ti završio? Da vidimo tvoju diplomu kad si toliko pametan? – dobacila je Viki Popoviću koji se našalio kako je završavao kuće.

– Dok smo mi studirali, ti si mlatio pare – dodao je Boske.

(express/grand)

The post Sestrični Kemala Malovčića Bosanac uputio kritiku:„To može da te košta“ appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

AKO TE UHVATE LJUDOŽDERI – Veče sa Ivanom Ivanovićem 743.

AKO TE UHVATE LJUDOŽDERI – Veče sa Ivanom Ivanovićem 743.

Austrija uvodi novu, jednodnevnu vinjetu

Austrija uvodi novu, jednodnevnu vinjetu