in

Brat bivšeg finaliste u Zvezdama Granda sa samo 18 godina pokazao kako se pjeva: „Ovo je bilo savršeno“

Brat bivšeg finaliste u Zvezdama Granda sa samo 18 godina pokazao kako se pjeva: „Ovo je bilo savršeno“
Slatka-Tajna.Eu

Antonio Ramčevski oduševio nastupom u „Zvezdama Granda“, i ostavio žiri bez riječi nakon što je otpjevao dva ozbiljno teška hita sa samo 18 godina.

Iako se našao na poziciji izazivača, Ramčevski je bio nadmoćniji od Mirze Pandura koji mu je odmah nakon glasanja žirija čestitao.

Foto: Printscreen

Prva je riječ dobila Marija koja je jedina glasala za Pandura.

– Antonio strašno pjevaš za svoje godine, ima tu puno tehničkih grešaka, ali te molim da puno radiš sa Anom i slušaš je. Mirza, to što kažeš da te je razbio to na stranu, ali sada si bez mentora i sada ću ja učiniti sve da dođeš kod mene – poručila je Šerifovićeva, koja je nakon ove izjave dobila konkurenciju.

– Kandidat broj jedan je fantastičan i drago mi je da si kod Bekute jer ja mjerkam Pandura da dođe kod mene. Ja želim njega u svom timu, vidjećemo kako se karte pomiješaju – dobacila je Ceca, dok je Viki izrazila žal što Antonio nije kod nje s obzirom da je njegov brat Nejaz bio dio njenog jata, ali se pridružila i borbi za Mirzu koji se postidio.

Đorđe je rekao kako je Ramčevski bio odličan i dodao da mu fali malo emocije koju ima njegov brat zbog čega se Sneža pobunila.

– Ne treba ih porediti. Kandidat broj jedan sa svojim mlađanim godinama prvu pjesmu si stvarno odvalio svaka čast bila je savršena – dodala je Đurišićka, a pohvale nisu izostale ni od Bosanca i Milija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Na kraju, Ana nije krila ponos zbog novog kandidata koga je dobila, ali se obratila i Mirzi.

– Pogrešan izbor druge pjesme. Ja da sam čula da pjevaš drugu ja ne bih dozvolila, ali vjerujem da ćeš proći i opet biti kod mene džabe šta pričaju drugi. Antonio, svaka čast. Bosanac ima svoju Antoniju, ja imam svog Antonia – zaključila je Bekuta.

(express/grand)

The post Brat bivšeg finaliste u Zvezdama Granda sa samo 18 godina pokazao kako se pjeva: „Ovo je bilo savršeno“ appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

smijeh,pobjego mu auto

smijeh,pobjego mu auto

Bernardić predočio dokaze o namještanju natječaja za zimsku službu

Bernardić predočio dokaze o namještanju natječaja za zimsku službu