in

PSŽ traži osvetu

PSŽ traži osvetu
Slatka-Tajna.Eu
PSŽ traži osvetu

Kad su zaplesale kuglice u Nionu i izmiješale u grupi Borusiju Dortmund, PSŽ, Milan i Njukasl vjerojatno je svima osim njima bilo drago što se nalaze u skupini F Lige prvaka.

Baš kako su i dobili epitet “grupa smrti” u punom smislu su ga i opravdali jer razlika između prvog i zadnjeg je tri boda. Prvi ispred drugog je za bod, ista razlika je između drugog i trećeg te pretposljednjeg i posljednjeg.

Baš u toj skupni gledaćemo, vjerojatno, najatraktivnije duele u 5. kolu grupne faze Lige prvaka. Lider skupine Dortmund gostuje na San Siru kod Milana koji je trenutno treći u skupini. Prvi ogled imali su početkom listopada u 2. kolu grupne faze i odigrali na “Vestfalenu” remi bez golova.

Domaćini ove utakmice imaju trenutno omjer od pobjede, dva remija i jednog poraza, a gosti su na dvije pobjede te po jednom remiju i porazu. Proteklog vikenda oba kluba su slavila u prvenstvu, a ovaj susret mogao bi biti odlučujući za vodeću poziciju u skupini.

Milan će dočekati utakmicu s problemom povreda u napadu pa bi tako Noa Okafor trebao pauzirati, a Rafael Leao je još upitan za ovaj susret. Slične probleme ima i Edin Terzić u Dortmundu kojem su pod upitnikom za ovaj susret Karim Adejemi i Sebastian Aler.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vodeću poziciju u grupi love i PSŽ te Njukasl koji će se ovog puta susresti u Parizu. Još nisu Parižani zaboravili težak poraz iz Engleske u kojem su primili četiri gola. Ostao je u sjećanju taj susret mnogima i po taktičkoj zamisli Luisa Enrikea s četiri napadača, a mnogi su u tome vidjeli problem poraza od “Svraka”. Na papiru je sigurno zvučalo moćno vidjeti u napadu Mbapea, Ramosa, Kolo Muanija i Dembelea, ali u praksi se nije pokazalo tako pa je engleski tim slavio s 4:1.

Priliku za iskupljenje PSŽ ima pred domaćom publikom, a Njukasl dolazi slabiji za suspendovanog Sandra Tonalija zbog klađenja. Lista izostanaka u redovima momčadi Edija Haua broji deset imena, a dva su još pod upitnikom. Ni PSŽ tu nije u puno boljoj situaciji s obzirom na to da je zbog ozljede van stroja Zaire – Emeri, a upitan je i Markinjoš.

U slučaju poraza za Njukasl bi evropski put bi mogao biti gotov pa s obzirom na imperativ mogli bi svjedočiti još jednom fudbalskom spektaklu u režiji ove dvije ekipe.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Počelo rušenje bespravno sagrađenih objekata u Medulinu

Počelo rušenje bespravno sagrađenih objekata u Medulinu

AKO STE ŽELJELI DA IZGLEDATE KAO DŽENIFER LOPEZ, POSLIJE OVOGA ĆETE SE PREDOMISLITI: Džaba filteri i fotošop, ovo je istina (FOTO)

AKO STE ŽELJELI DA IZGLEDATE KAO DŽENIFER LOPEZ, POSLIJE OVOGA ĆETE SE PREDOMISLITI: Džaba filteri i fotošop, ovo je istina (FOTO)