in

I Florenci pod istragom radi klađenja

I Florenci pod istragom radi klađenja
Slatka-Tajna.Eu
I Florenci pod istragom radi klađenja

Taman su u Italiji pomislili da se velika oluja sa istragom o nelegalnom klađenju završila na tri slova (Fađoli, Tonali i Zaniolo) na površinu je isplivalo i četvrto ime – Alesandro Florenci. Igrač Milan je u registru osoba pod istragom za krivično djelo zloupotrebe klađenja, a ne za sportsku prevaru što navodi na zaključak da je njegova pozicija, više-manje, slična onoj u kojoj su se našli Fađoli i Tonali.

Nadležni organi FS Italije su stavili do znanja da su upućeni u dio istrage koji se odnosi na Florencija i da će, čim fudbaler bude bio saslušan od tužilaca iz Torina koji vode istragu, preduzeti odgovarajuće korake, pod uslovom da bude neophodno.

Podsjetimo, u slučaju da se dokaže da se Florenci kladio na piratskim portalima za klađenje, rizikuje kaznu zatvora do tri mjeseca, odnosno novčanu kaznu. Međutim, ako se ispostavi da se kladio na fudbalske utakmice onda mu prijeti kazna suspenzije. Njegova pozicija će biti dodatno otežana ukoliko bi se utvrdilo da je stavljao novac i na utakmice klubova čije je dresove nosio.

Iznenadno isplivavanje imena Florencija pojačala je prvobitne strahove da su Fađoli, Tonali i Zaniolo bili samo vrh ledenog brijega i da je broj fudbalera koji su se kladili na piratskim portalima za klađenje i na fudbalske utakmice značajno veći.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Fađoli i Tonali su već suspendovani na sedam odnosno deset mjeseci, dok Zaniolo rizikuje samo krivičnu presudu budući da se nije kladio na fudbalske utakmice.

Vijest o Florenciju je još jedna u nizu otežavajućih okolnosti za “rosonere”. Stefano Pioli već mora da smišlja kako da ukomponuje napad za nastavak sezone pošto neće moći da računa na Žirua i Leaa. Na bekovskim pozicijama Milan je već neko vrijeme tanak, Florenci je jedna od rijetkih solidnih alternativa za Kalabriju i Tea Ernandeza i eventualna suspenzija bivšeg igrača Rome bila bi težak udarac za “rosonere”.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ZA VANJU MARIJU ĆETE TEK ČUTI: Atraktivna pjevačica s diplomom koja maestralno pjeva Merlinove pjesme

ZA VANJU MARIJU ĆETE TEK ČUTI: Atraktivna pjevačica s diplomom koja maestralno pjeva Merlinove pjesme

Svestrano vozilo vrhunskog stila: novi Opel Vivaro

Svestrano vozilo vrhunskog stila: novi Opel Vivaro