in

TIJANA DAPČEVIĆ POSJETILA PLASTIČARA: Pogledajte na šta liči

TIJANA DAPČEVIĆ POSJETILA PLASTIČARA: Pogledajte na šta liči
Slatka-Tajna.Eu

Pop pjevačica Tijana Dapčević godinama njeguje prirodan izgled, a oduvijek je važila za veoma lijepu ženu, koja se po svemu izdvajala iz mase. No, izgleda da je i ona podlegla trendu podmlađivanja, pa je posjetila plastičnog hirurga.

Ona, kako sama ističe, u videu koji je objavila na Instagramu, već godinama ide kod istog estetskog hirurga, ali se tek sad odlučila na neke veće promjene na svom licu. Na snimku se vidi da je Tijanino lice veoma otečeno i crveno, ali je objasnila o čemu se radi.

– Moja drugarica od esteskog hirurga izađe kao da ništa nije radila, a ja budem ovakva svaki put, ali na sreću to brzo prođe. Sve to se dešava jer  imam osjetljiviju kožu – objasnila je pjevačica.

Pjevačica je godinama bila izričita da ne želi da povećava usne, iako ju je doktorica pet godina nagovarala na to. No, sada je poklekla i hijaluronom povećala usne. Kada je vidjela rezultat Tijana je bila oduševljena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Maajoo, pa meni su usne iste kao što su nekada prije bile. Bože, koja sam ja koza što ovo ranije nisam uradila – rekla je šaljivo pjevačica.

Mora se priznati da Tijanine usne zaista izgledaju lijepo i prirodno, te da niko možda ne bi ni primijetio da ih je povećavala, da ona nije odlučila da ovo podijeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

(Express/svet-scandal.rs)

The post TIJANA DAPČEVIĆ POSJETILA PLASTIČARA: Pogledajte na šta liči appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dogovoren bokserski meč vijeka, evo kada se bore Jusik i Fjuri

Dogovoren bokserski meč vijeka, evo kada se bore Jusik i Fjuri

SEKA ALEKSIĆ ZA ‘EXPRESS’: U telefonu nemam tajnih snimaka

SEKA ALEKSIĆ ZA ‘EXPRESS’: U telefonu nemam tajnih snimaka