in

SUZANA MANČIĆ GRMI SA 66 GODINA: Kratki šorts istakao vitke noge

SUZANA MANČIĆ GRMI SA 66 GODINA: Kratki šorts istakao vitke noge
Slatka-Tajna.Eu

Kada god je u mogućnosti, nekadašnja loto djevojka na brzinu spakuje kofere i uputi se u Grčku, a i ovog puta ona je napravila mali predah od poslovnih obaveza i sebi dala oduška na jednoj tamnošnjoj, veoma primamljivoj destinaciji.

Odmor Suzane Mančić pravo je uživanje na malom ostrvu Poros u Saronskom zalivu, a budući da je blizu Atine odakle je njen dugogodišnji izabranik Simeon, ne čudi što su upravo tamo oni odlučili da se opuste.

Prelijepo uređene plaže i mnoštvo restorana, nešto je što odlikuje ovo živahno mjestašce, a takođe nudi i veliki izbor aktivnosti, obilazak čitavog zaliva, pa je i omiljeno mjesto za odmor mnogih Grka.

Odmor Suzane Mančić poseban je kako zbog izbora lokacije, tako i zbog društva u kojem voditeljica uživa, a iako na slikama koje objavljuje nema njenog dragog, ne sumnjamo da joj pored kćerke, i Simica pravi društvo i uljepšava isti.

Fotografije i snimci koje svakodnevno dijeli na svom Instagram profilu svjedoče zaista sjajnom provodu i odličnom raspoloženju, a najnovije sa brodića oduševile su brojne pratioce koji su složni u mišljenju da izgleda bolje nego ikad.

Lagana ljetna kombinacija, bijeli šorts i majicu na pruge, Suzana je obukla i veselo pozdravila sve one koji je vole, a pored neizostavnih komplimenata na konto njenog stajlinga nizali su se i oni za izgled i sjajnu liniju kojoj se, kako je sama priznala, u posljednje vrijeme posebno posvetila.

(Express/Espreso)

The post SUZANA MANČIĆ GRMI SA 66 GODINA: Kratki šorts istakao vitke noge appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ovo je najgora hrana za naše arterije

Ovo je najgora hrana za naše arterije

SVAĐA S VODITELJEM GRANDA NAMJEŠTENA: Kakav je Tea Tairović čovjek možete sami zaključiti

SVAĐA S VODITELJEM GRANDA NAMJEŠTENA: Kakav je Tea Tairović čovjek možete sami zaključiti