in

DVIJE GODINE OD SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Predmet ostavljen na grobu slama srca

DVIJE GODINE OD SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Predmet ostavljen na grobu slama srca
Slatka-Tajna.Eu

Najpoznatiji i najuspješniji tekstopisac sa naših prostora, Marina Tucaković, preminula je na današnji dan prije tačno dvije godine. Marina je životnu bitku izgubila u beogradskom KBC Dragiša Mišović, gdje je hitno prebačena nakon što joj je 14. septembra 2021. pozlilo. Marina je tada stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus čija je pandemija tada i dalje bila u jeku.

Na današnji dan se oglasio Marinin voljeni suprug, Aleksandar Radulović Futa, koji je otkrio da je posjetio njen grob zajedno sa najbližim prijateljima.

-Dali smo Marini dvije godine. Bili smo na groblju, sad smo se vratili kući – kratko je potvrdio Futa da uspomenu na suprugu ne prepušta zaboravu.

Podsjetimo, Marina je 2018. godine saznala da boluje od karcinoma dojke, a ubrzo su doktori ustanovili da je riječ o malignom tumoru, te je Tucakovićeva ubrzo operisana. Marina je preminula poslije duge i teške bolesti prije dvije godine, a sahranjena je na Novom groblju u Beogradu, odmah pored sina Miloša Miše Radulovića, koji ju je prerano napustio, u 24. godini.

A 15 mjeseci kasnije pored majke i brata sahranjen je i Milan Radulović Laća, koji je preminuo u Izraelu u 36. godini.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Na njihovom grobu nalazi se ikona Bogorodice koja u naručju drži malog Isusa, a simbolizuje najjaču vezu, između majke i djeteta. Pretpostavlja se da je ikonu na grob donijela upravo Marina kada je ostala bez starijeg sina.

The post DVIJE GODINE OD SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Predmet ostavljen na grobu slama srca appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zašto ne bi trebalo da koristite izgrebanu tavu

Zašto ne bi trebalo da koristite izgrebanu tavu

Prepirka vladajućih i oporbe nastavljena u Otvorenom

Prepirka vladajućih i oporbe nastavljena u Otvorenom