in

“DEJAN JE BIO SAVRŠEN MUŽ! NEDOSTAJE MI…” Dalila u emisiji otvorila dušu

“DEJAN JE BIO SAVRŠEN MUŽ! NEDOSTAJE MI…” Dalila u emisiji otvorila dušu
Slatka-Tajna.Eu

Tokom emisije “Magazin In”, voditeljica Sanja Marinković ugostila je voditeljice Dalilu Dragojević, Anu Radulović, Rušku Jakić, kao i pjevačicu Dragicu Radosavljević Cakanu i Mimi Mercedes, sa kojima je razgovarala o ljubavi, muškarcima, ali i o manirima koji se godinama mijenjaju.

Dalila je se u jednom momentu osvrnula na svoj propali brak sa Dejanom Dragojevićem nakon njene javne prevare, te je otkrila kako sada gleda na Dejana i na sve što su prošli.

– Ja ću svoje postupke braniti, ali i svog bivšeg supruga. Ja jesam njega povrijedila i to je istina. Braniću ja pet godina koje sam provela sa njim, on jeste bio savršen muž, i neću da lažem, neću da se foliram. Nedostaje mi život koji smo imali zajedno i taj momenat kada uđem u našu kuću. Taj život mi nedostaje – rekla je Dalila, a Ruška se nadovezala:
– Tvoja greška je što si se za njega udala, a ja sam primijetila da su svi oni koji su te osuđivali, konkretno muškarci, bili zaljubljeni u tebe. Imaš ti Dalila jednu zavodničku stranu – rekla je.

Mnogi su njeno priznanje protumačili kao želju za pomirenjem sa Dragojevićem, međutim, s obzirom na to da on trenutno uživa u ljubavi sa Jovanom, vjerovatno od pomirenja nema ništa

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


The post “DEJAN JE BIO SAVRŠEN MUŽ! NEDOSTAJE MI…” Dalila u emisiji otvorila dušu appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Turska bogata kultura sira osvaja gurmane

Turska bogata kultura sira osvaja gurmane

Moramo napraviti zemlju u koju ćete se vratiti

Moramo napraviti zemlju u koju ćete se vratiti