in

MARIJA BULAT U INVALIDSKIM KOLICIMA: Ovako sada izgleda supruga pjevača, potresne scene

MARIJA BULAT U INVALIDSKIM KOLICIMA:  Ovako sada izgleda supruga pjevača, potresne scene
Slatka-Tajna.Eu

Supruga pjevača Marka Bulata, Marija Bulat, bori se s teškom bolešću, a sada je sve zabrinula kada je objavila fotografiju iz bolnice.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz invalidskih kolica i opisom rastužila mnoge.

-Voli me. Pomozi mi da ozdravim. Izliječi me. Iscijeli me. Nemoj da i to sve moram sama, kada su tvoje ruke duplo snažnije od mojih. Da me kroz oluje prenesu, a ne ostave da me kiša i snijegovi zatrpaju u ćoškovima. Voli me. l kad ne volim sama sebe. l kad mislim da niko ne treba da me voli. Kad mrzim tebe u svijetu u kojem se nalazim. Proći će. Kao i sreća kad ima rok trajanja, tako i tuga obudavi, nevolje produ i ostanu živopisne duge poslije teških kiša. Onda ću ja da volim tebe. l gola. I bosa – započela je Marija objavu:

-Zakrvavljenih usana od požude i mirisnih vlasi na glavi, spremnih da osjete tvoje ruke dok ih mrse. Voljeću te ujutro. I u podne. Voljeću te i kad me ima i kad me nema. l kad ne budeš volio sam sebe. Čekaću, voljeću te i kad prođu tuge. I kad je sreća, voljećemo se onda kad je sve predivno. Onda kad je sve tmurno. Onda kad lete oblaci u smjeru u kojem mi želimo. Kad nam se prsti isprepliću u simfoniiama života i ljubavi, dok sreća lebdi nad glavama. Voljećemo se. Onda kad padnemo.Onda kad ustanemo. Kada imamo toliko da ne znamo sta ćemo. Kada nemamo ništa, pa ne znamo sta ćemo. Kada nas sastave juzine, a rastave košave. Voljećemo se. U dobru i zlu. U svakom novom danu. U bogatstvu. U siromaštvu. I kad nam se tijela udalje, duše će ostati sastavljene. Za neka bolja sutra. Proći te se loše. Najbolje će nam tek doći, a tebi preostaje samo jedno. Voli me – završila je objavu Marija Bulat.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Podsjetimo, Marija boluje od hronične anemije, te redovno prima terapije, a pjevač joj je u teškim trenucima najveća podrška.

The post MARIJA BULAT U INVALIDSKIM KOLICIMA: Ovako sada izgleda supruga pjevača, potresne scene appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Prilika za brzo rješenje je stigla uz akcijsku ponudu keš kredita NLB Banke Sarajevo!

Prilika za brzo rješenje je stigla uz akcijsku ponudu keš kredita NLB Banke Sarajevo!

Milan Knežević: “Pitaj ti moju majku kakva sam ja đevojka bila!”

Milan Knežević: “Pitaj ti moju majku kakva sam ja đevojka bila!”