in

‘EXPRESS’ NA PROMOCIJI ALBUMA GRUPE HURRICANE: Natalna karta kaže da smo “trio fantastiko”

‘EXPRESS’ NA PROMOCIJI ALBUMA GRUPE HURRICANE: Natalna karta kaže da smo “trio fantastiko”
Slatka-Tajna.Eu

Mlade i talentovane članice grupe Hurricane promovisale su svoj prvi album na jednom beogradskom splavu, gdje su okupili brojne novinare, ali i većinu saradnika na albumu. Promociji, mada su bile najavljene, nisu prisustvovale članice prve postave grupe (Ksenija Knežević, Ivana Nikolić, Sanja Vučić) jer su, kako je rečeno, zauzete svojim morskim nastupima.

– Njihov nedolazak ne znači da nemamo njihovu pdoršku, a Sanja je gotovo sve vrijeme učestvovala u radu na ovom albumu i vrlo smo joj zahvalne što je još uvijek dio svega ovoga – rekle su Jovana, Sara i Miona dodajući da se izlazak albuma “Leto” desio sasvim spontano:

-Uopšte nije bilo u planu da mi u skorijem periodu objavljujemo album, međutim pjesme su nam nekako same dolazile, u jednom trenutku ih se skupilo dosta i tada smo, zajedno sa našim timom, odlučili da objavimo album.

-Kao prvi favorit na albumu je prava ljetna numera “Leto” po kojoj je nazvan album, koju su im uradili Nikki i Alex Kaneras, dok spot potpisuje Dejan Milićević. Harmoniku je svirao, što se da i primjetiti, niko drugi do jedan od trenutno najtraženijih i najboljih harmonikaša Aleksandar Sofronijević. Ostale pjesme na albumu su “Kako možeš da me ne voliš”, “Ustani, budi se”, “Na usnama”, “Karinjo” i “Karinjo” u španskoj verziji.

-Što se nas lično tiče, nećemo da favorizujemo nijednu pjesmu, svaka je našla posebno mjesto u našim srcima tako da ih sve podjedanako volimo – kažu mlade “uraganke” koje su nam ostavile utisak da se odlično slažu. Ipak, otkrile su nam da imaju šeficu među njima.

-Naš mali šef je Miona. Ona nam je i mama i sve. Kuva nam, požuruje nas da ne kasnimo. Ona nam je tu nadređeni. A, i ovako se odlično slažemo. Mislile smo da to neće biti tako, ali kada smo se upoznale u studiju, odmah smo se zbližile i odlično funkcionišemo – rekla je Sara dok joj je Jovana dopunila:

-Ja sam išla da nam gledam natalnu kartu i u njoj nam piše da smo trio fantastiko. Baš onako kompatibilne, sve nam se slaže. Dvije trećine grupe čine vazdušni znaci i mi negdje letimo, a Miona je zemljani i ona nas malo spušta, dok mi nju malo dižemo i tako u krug. Tako nam je sve vrhunski, jer smo ni na nebu ni na zemlji – zaključuje Jovana.

Tekst i foto: Slavica Danilović

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Efikasan nadzor je najbolja prevencija krivičnih djela na tržištu kapitala

Efikasan nadzor je najbolja prevencija krivičnih djela na tržištu kapitala

POSLIJE PUNO BUKE: Dodikov zakon o kriminalizaciji klevete usvojen u NSRS-u

POSLIJE PUNO BUKE: Dodikov zakon o kriminalizaciji klevete usvojen u NSRS-u