in

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NAJAVILA I DRUGI KONCERT U ARENI U BEOGRADU: Rasplakala se pred novinarima

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NAJAVILA I DRUGI KONCERT U ARENI U BEOGRADU: Rasplakala se pred novinarima
Slatka-Tajna.Eu

Aleksandra Prijović je održala konferenciju za novinare u Štark Areni u Beogradu na kojoj je tema trebalo da bude njen solistički koncert na istom mjestu 29. septembra. Međutim, pjevačica je sa svojim saradnicima napravila iznenađenje za predstavnike medija i kao glavnu vijest saopštila da je zakazan i drugi koncert i da su i za taj njen nastup karte puštene u prodaju. Drugi koncert održat će se 30. septembra.

Aleksandra je vrlo emotivno reagirala prilikom dolaska pred novinare u Arenu, pustila je i suze rekavši da ima tremu veću nego kada se prijavila za „Zvezde Granda“ kada je imala 15 godina. Ponovo su joj zaiskrile suze kada je na velikom video bimu saopšteno da će imati i drugi koncert i zahvalila se svim saradnicima, posebno svom mužu Filipu koji joj je, kako je istakla, svo vrijeme najveća podrška. Pohvalila ga je i kao kompozitora i tekstopisca kada je govorila o svom upravo objavljenom trećem albumu “Devet života“.

-Za svih devet pjesama sam snimila spotove. Za naslovnu pjesmu i duet sa Dejanom Kostićem spotove smo snimali u Portugalu. Pjesme neće biti samo na Youtube-u i na digitalnim platformama, već ću i ovaj i prošli album („Zvuk tišine“) objaviti i u vidu komapkt diska – rekla je Aleksandra dodavši da je smanjila broj nastupa tokom ljeta, da bi se što bolje spremila za koncerte u Beogradu, ali i u Zagrebu (1. decembar), Sarajevu (28. oktobar) i drugim gradovima u regiji u okviru turneje pod nazivom „Od istoka do zapada“. Za zagrebački koncert je rekla da je gotovo rasprodat.

-Još kao mala maštala sam i vjerovala da će mi se dogoditi ovo što se sada dešava. Voljela sam da pjevam, dosađivala svima svojima i vjerovala da sam talentovana i da ću napraviti pjevačku karijeru – rekla je, između ostalog, Aleksandra. Na pomen koncerta koje bi mogla imati u prostorima većim i od Arene (Stadion Crvene zvezde, Ušće…) rekla je da će u karijeri i dalje ići korak po korak, pa će se već vidjeti šta će se sve izdešavati. Prijovićka je inače prva učesnica šouu „Zvezde Granda“ koja će imati solistički koncert u Štark Areni, iako ona čak i nije bila pobjednica u sezoni u kojoj se takmičila (bila je četvrta u finalu).

Tekst i foto: Slavica Danilović

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sarajevo je odbilo velikana koji je za igrače plaćao milione eura

Sarajevo je odbilo velikana koji je za igrače plaćao milione eura

Razna udruženja, agencije, privredna poduzeća u BiH stavili ključ u bravu: blokirana 102.744 računa / Bljesak.info

Razna udruženja, agencije, privredna poduzeća u BiH stavili ključ u bravu: blokirana 102.744 računa / Bljesak.info