in

POZNATA I DIJAGNOZA: Ava Karabatić završila na psihijatriji

POZNATA I DIJAGNOZA: Ava Karabatić završila na psihijatriji
Slatka-Tajna.Eu

Starleta Ava Karabatić već duži vremenski period ima problema sa alkoholom zbog čega se i povukla iz javnosti, čak je nema ni na društvenim mrežama, a kako se navodi ona se nalazi u jednoj psihijatrijskoj bolnici u Hrvatskoj zbog ovisnosti o alkoholizmu, prenosi Kurir.

-Ava ima ozbiljan problem, to traje jako dugo, već nekoliko godina. Ona je i ranije bila na liječenju, ali ništa to nije pomoglo, jer je po izlasku iz bolnice vrlo brzo nastavila po starom. Njeni su jako zabrinuti jer je u lošem stanju. Prije nego što su je smjestili u kliniku ona je neprestano pila alkohol, ponekad bi danima znala da se ne trijezni. Smršala je dosta, još jedino u licu podsjeća na onu staru Avu – priča sagovornik pomenutih medija i dodaje da su svi u šoku:

– Nije podnosila alkohol, pogotovo žestoka pića. Ponekad je umjela da popije čašu vina, čisto da nazdravi. Svima je bilo simpatično kad Ava izađe uveče u klub i poruči vodu i kafu, jer ništa drugo nije pila. Nažalost, dok je živjela u Beogradu ona se propila. Tad je već imala 30 godina, bila je zrela i niko nije očekivao da će tek tako skliznuti u porok. Kad se vratila u Split nastavila je da pije sve više. To se u početku moglo tolerisati, ali onda je počela da pravi ispade čak i u javnosti, zbog čega je osuđena na liječenje i tad je prvi put bila u bolnici.

Podsjetimo, Ava je u sličnoj situaciji bila i krajem prošle godine, ali tada je na liječenje otišla prisilno. Početkom 2022. je napravila incident kada je na stepeništu zgrade u Splitu remetila javni red i mir, a bila je pod dejstvom alkohola. Tada je pred policijom vikala, nakon čega je uhapšena i u stanici je provela dva dana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/Republika)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Najzgodnija gimnastičarka svijeta u oskudnom trikou od kog zastaje dah

Najzgodnija gimnastičarka svijeta u oskudnom trikou od kog zastaje dah

Osvajanje Lige šampiona je naš san

Osvajanje Lige šampiona je naš san