in

Očistite prozore bez tragova i mrlja uz jedan trik (VIDEO)

Očistite prozore bez tragova i mrlja uz jedan trik (VIDEO)
Slatka-Tajna.Eu

Jedna od fanova gospođe Hinč, takozvane „kraljice čišćenja“, objavila je vrlo interesantan način besprekornog pranja prozora. Naime, koristila je neobičan proizvod za ovu namjenu koji ne bi nikome mogao da padne na pamet.

“Vjerujete li da mi je vrećica čaja olakšala život kod kućnih poslova?”, napisala je ona.

Žena je na Fejsbuku podijelila fotografije prije i poslije.

Prethodna fotografija pokazala je prljave prozore na kojima se nakupilo puno prljavštine. Druge fotografije pokazale su vrata i prozore koji su bili besprekorni, i tako čisti, da je u njima mogla vidjeti svoj odraz.

Uslijedile su salve komentara:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Nije mi prva stvar koja mi pada na pamet kada želim da očistim prozore, ali moraću da probam, rezultati izgledaju nevjerovatno”, napisala je jedna žena, dok su se drugi nadovezali pitanjem:

“Kako to, pobogu, funkcioniše, koje ste vrećice čaja koristili?”

Žena je objasnila da je sve što je uradila ulila vrećicu čaja u vrelu vodu i ostavila da se ohladi pet minuta. Zatim je tečnost prebacila u bočicu sa raspršivačem i pustila je da se potpuno ohladi, a zatim ga je pošpricala po prozorima i obrisala kuhinjskim ubrusom.

Ljubitelji čišćenja bili su oduševljeni ovim otkrićem, a neki su nastavljali sa usavršavanjem ovog „patenta“ dodajući smjese poput male količine deterdženta, pa i odabir odgovarajuće krpe za uklanjanje nečistoće. Sve je do improvizacije i nadogradnje ideja, piše Krstarica.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VODITELJICA PINKA BAŠ NEMA MIRA: Novi set „vrelog“ materijala

VODITELJICA PINKA BAŠ NEMA MIRA: Novi set „vrelog“ materijala

Težak put do ginekologa za žene sa invalidetom u Sarajevu

Težak put do ginekologa za žene sa invalidetom u Sarajevu