in

OVO NIKO NE MOŽE DA PODNESE: Rada otkrila zbog čega se raspala njena veza sa Milanom i Harisom

OVO NIKO NE MOŽE DA PODNESE: Rada otkrila zbog čega se raspala njena veza sa Milanom i Harisom
Slatka-Tajna.Eu

Rada Manojlović progovorila je o ljubavnom životu, otkrila način na koji se bori sa problemamima, ali i priznala da se njena sestra Maja odlično snalazi kao njen menadžer.

-Stvarno sam dobro trenutno, bilo je, uh… Bilo je turbulentno, bilo je brodoloma, emotivnih, finansijskih, poslovnih, ma svakakvih, ja to ništa ne krijem i to svi znaju. Ali osmijeh i razmišljanje u glavi da će svega biti samo neće biti nas mi je pomoglo. Ne možeš da dozvoliš sebi da se razboliš zbog nekog finansijskog gubitka ili neke loše poslovne odluke – započela je pjevačica, koja je nedavno svoju sestru Maju zaposlila kao menadžerku.

-Ona nikada nije bila u menadžerskim vodama, ali je bila uz mene i pratila je sve. Ja je kordinišem, vidim da dobro upija znanje. Naravno govorim joj ko je kakav vlasnik diskoteke. Ja sam to prošla sve, znam ih napamet i prije nego što nešto kažu. Mogu da obećavaju kule i gradove znam šta će biti na kraju. Ona to vrlo lako sa njima dogovara, kaže: “Šta je problem da kažem cijenu” (smijeh). Lako je kada te ljudi zovu za nastupe, ali da ja nemam pozive to bi išlo malo teže, morala bi i ona da zove vlasnike diskoteka. Mada, svaki posao je na svoj način zahtjevan, nekada je po dvanaest sati na telefonu – objasnila je kroz smijeh, pa dodala:

-Ja samo pjevam, radim ono što sam i do sada radila. To je lakši dio posla, ja nikada ne bih mogla da radim to što ona radi.

-Sada zaista nemam vremena za emotivni život. Rijetko ko može da podnese to, ponekad ne mogu samu sebe da podnesem, tako da se ne ljutim na muškarce koji nisu mogli da me trpe.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Rada je prokomentarisala i da li joj smeta kada je ponovo spajaju sa bivšim momcima Harisom Berkovićem i Milanom Stankovićem.

-Oni su činili dug dio mog života. Bila sam u dugim vezama, od svakog sam naučila ponešto. To je lijep dio mog života.

(Express/Srbijadanas)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Pored Karija, nema težeg igrača za čuvanje zonskom odbranom od Jokića“

“Pored Karija, nema težeg igrača za čuvanje zonskom odbranom od Jokića“

Postavljeno 56 kontejnera za e-otpad u 35 općina FBiH

Postavljeno 56 kontejnera za e-otpad u 35 općina FBiH