in

NAJVEĆA BOL TINE TURNER: Izgubila sinove u razmaku od 4 godine, smrt prvog nije mogla objasniti, drugom nije bilo spasa – Senzacija

NAJVEĆA BOL TINE TURNER: Izgubila sinove u razmaku od 4 godine, smrt prvog nije mogla objasniti, drugom nije bilo spasa – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Tina Turner je izgubila oba sina u razmaku od samo 4 godine.

Jedna od najvećih glazbenih diva ovog doba, Tina Turner, preminula je u 83. godini, a iza sebe je ostavila neprocjenjivo glazbeno naslijeđe, ali i tešku i burnu životnu priču.

Sa samo 22 godine udala se za glazbenika Ikea Turnera, no taj je brak, koji je potrajao 16 godina, za nju bio pravi pakao. Obilježila su ga užasna zlostavljanja o kojima je pjevačica tek kasnije progovorila.

Imala je i dvojicu bioloških sinova, jednog sa saksofonistom Raymondom Hillom, rođenog 1958., Raymonda Craiga, a drugog, Ronalda Ronnieja Renellea Turnera, rođenog 1960.,s Ikeom. Obojicu je nadživjela.

Njen stariji sin je pronađen mrtav u svojoj 60. godini, u lipnju 2018. u svom domu u Los Angelesu. Tina je kasnije iste godine progovorila o njegovoj smrti. Rekla je da ne zna što ga je moglo gurnuti preko ruba budući da se ostvario profesionalno i da je imao novu djevojku.

‘Još uvijek ne znam što ga je gurnulo preko ruba jer mi je u to vrijeme govorio da nikad ranije nije upoznao ženu prema kojoj je imao takve osjećaje’, rekla je Tina za BBC.

‘Trebao me upoznati s njom za svoj rođendan u kolovozu. Uredio je stan koji sam mu kupila prije puno godina, imao je novi posao u prominentnoj agenciji za nekretnine u Kaliforniji i bio je sretan zbog toga. Nemam pojma što ga je povuklo na dno, ali mislim da je to možda imalo veze sa samoćom’, ispričala je tad.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Samo četiri godine kasnije, uslijedila je nova tragedija, preminuo je i njen mlađi sin Ronnie, koji je također bio glazbenik i svirao je bas gitaru u bendu ‘Manufactured Funk’. Također je ranije svirao s oboje roditelja.

Ronnie je bio u braku s francuskom pjevačicom Afidom Turner s kojom je imao dvoje djece, a preminuo je u prosincu 2022. Glazbeniku je pozlilo na ulici, nedaleko od njegova doma u San Fernando Valleyju, pokraj Los Angelesa. Prolaznici, koji su ga zatekli kako se bori za dah, pozvali su hitnu pomoć, no spasa mu nije bilo. Preminuo je sa 62. godine.

Kasnije je ustanovljeno da je preminuo od komplikacija s rakom debelog crijeva, što je potvrdila i njegova supruga s kojom je bio u braku od 2007. godine.

story.hr

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Senzacija se zove Latvija

Senzacija se zove Latvija

Igrač Valencije odbio akciju protiv rasizma, navijači ga slave

Igrač Valencije odbio akciju protiv rasizma, navijači ga slave